ΠΑΟΚ

Με τον Γιαννάκη στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ

Με τον Γιαννάκη στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ

Ο πιο αγαπημένος οπαδός του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης, παρακολούθησε την προπόνηση στην Τούμπα. Στη Θεσσαλονίκη και οκτώ οπαδοί του ΠΑΟΚ από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης που φιλοξενούνται στο "Μακεδονία Παλλάς".

Η ιστορία του Γιάννη (ή Γιαννάκη όπως τον γνωρίζουν όλοι στην Τούμπα) είχε γίνει γνωστή πανελληνιως πριν λίγους μήνες και είχε συγκλονίσει τους πάντες. Ο πιο πιστός οπαδός του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να λείψει από την προετοιμασία για το Κύπελλο και βρέθηκε το πρωί στο γήπεδο της Τούμπας, όπου έγινε η τελευταία προπόνηση πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Πήλιο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα ανάρτησε και σχετικό tweet.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ από τη Νέα Υόρκη στη Θεσσαλονίκη

Στο μεταξύ, οκτώ οπαδοί του ΠΑΟΚ (και από αύριο δέκα) με έξοδα του Ιβάν Σαββίδη ταξίδεψαν απο τη Νέα Υόρκη, θα φιλοξενηθούν στο "Μακεδονία Παλλάς" και φυσικά θα βρεθούν στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ήταν, μάλιστα, προγραμματισμένο να πάνε και στην προπόνηση.

Με τον Γιαννάκη στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ

Τακτική, στημένα και αναχώρηση με Μυστακίδη

Στις 11 το πρωί είχε δοθεί το ραντεβού παικτών-Ίβιτς στο γήπεδο της Τούμπας. Η ομάδα του ΠΑΟΚ δούλεψε στην κυκλοφορία μπάλας, στις στημένες φάσεις και στην τακτική προσέγγιση του τελικού. Μετά την προπόνηση η ομάδα γευμάτισε στην Τούμπα, οι παίκτες αποχώρησαν και στις 18:00 όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα θ’ αναχωρήσει για τον Βόλο.

Ο Βλάνταν Ίβιτς θα έχει μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές του, ενώ παρών στον τελικό θα είναι κι ο Γιάννης Μυστακίδης προκειμένου να στηρίξει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του όπως κάνουν κι οι ίδιοι καθημερινά μετά τον τραυματισμό του.Θυμίζουμε ότι αύριο Παρασκευή (05.05) στις 18:00 ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κι ο Στέλιος Μαλεζάς θα πάρουν μέρος συνέντευξη Τύπου του τελικού, ενώ η προπόνηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι προγραμματισμένη για τις 19:15.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ