ΠΑΟΚ

Με "συνταγή" Φιορεντίνα ο ΠΑΟΚ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ // ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΠΑΟΚ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ // ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Ο Βλάνταν Ίβιτς θα στηριχθεί στο σχήμα που θριάμβευσε απέναντι στη Φιορεντίνα και στο ματς με τον Ατρόμητο. Σε ποιες δύο θέσεις υπάρχουν διλήμματα.

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Πόσο μάλλον όταν θριαμβεύει κιόλας, όπως έκανε ο ΠΑΟΚ στο "Αρτέμιο Φράνκι" κόντρα στη Φιορεντίνα. Αυτή φαίνεται να είναι η λογική που κυριαρχεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ για το ματς της Δευτέρας (28/11, 19:30) με τον Ατρόμητο.

Ο Βλάνταν Ιβιτς θα στηριχθεί στη συνταγή της Φλωρεντίας για να ξεπεράσει ο "Δικέφαλος" το εμπόδιο του Ατρομήτου και έχει σχεδόν κατασταλάξει στους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει. Και λέμε σχεδόν γιατί, υπάρχουν δύο θέσεις που κυριαρχούν διλήμματα και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν σήμερα.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Καταρχήν, φαίνεται πως θα επανέλθει ο Γλύκος κάτω από την εστία στη λογική του ροτέισιον Πρωτάθλημα-Κύπελλο, Ευρώπη που σκέφτεται να εφαρμόσει ο Ιβιτς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ελπίδες συμμετοχής για τον Μπρκιτς και σήμερα, αλλά είναι το σενάριο με τις λιγότερες πιθανότητες.

Στην άμυνα οι τρεις (Μάτος, Βαρέλα, Λέοβατς) μοιάζουν σίγουροι και μένει μόνο να φανεί τι θα γίνει με τη θέση του έτερου στόπερ. Αν είναι καλά (ταλαιπωρήθηκε από ίωση) θα παίξει ο Τζαβέλλας, διαφορετικά τη θέση του θα πάρει ο Κρέσπο.

Στα χαφ, Κάνιας και Τσίμιροτ είναι οι δύο από τις τρεις επιλογές βασικών και ο Ιβιτς είναι στο 50-50 για Πέλκα και Σάχοβ. Ο νεαρός Έλληνας ίσως έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω της υφής του αγώνα (της κλειστής άμυνας που αναμένεται να παίξει ο Ατρόμητος).
Κάμπος και Ροντρίγκες θα αγωνιστούν στα άκρα και ο Κουλούρης στην κορυφή της επίθεσης.

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ