ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με σειρά προτεραιότητας οι ανανεώσεις στον ΠΑΟΚ

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Η πρόθεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να κρατήσει στην Τούμπα τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται ως βασικοί από το Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους αθλητές που τα συμβόλαια τους λήγουν και λογίζονται ως βασικοί από τον Ραζβάν Λουτσέσκου θα καθίσουν σύντομα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Μετά τις πρώτες επαφές που έγιναν με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αναμένεται σύντομα να πάρουν σειρά και οι υπόλοιποι.

Κατά σειρά οι Φερνάντο Βαρέλα, Άνχελ Κρέσπο, Χοσέ Κάνιας, Εβγέν Σαχόβ και Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα κληθούν να συζητήσουν για την ανανέωση του συμβολαίου τους.

Για όλους η πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι να τους κρατήσει στο ρόστερ και όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα στις επαφές. Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και αναμένεται να κορυφωθούν στη διακοπή του πρωταθλήματος όταν θα υπάρχει και διαθέσιμος χρόνος για διαπραγματεύσεις.

Στο τέλος της σεζόν εκπνέουν επίσης τα συμβόλαια του Στέλιου Μαλεζά και του Παναγιώτη Γλύκου χωρίς για την ώρα να έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις για την ανανέωση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ