ΠΑΟΚ

Με Σαββίδη η φιέστα του ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ιβάν Σαββίδης θα παρευρεθεί κανονικά στην απονομή του τίτλου στον ΠΑΟΚ και την γιορτή που θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Όπως συνηθίζει την φετινή σεζόν ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε από νωρίς έξω από το γήπεδο της Τούμπας για να υποδεχτεί τους παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά, ενώ είχε και ένθερμη αγκαλιά με τον μεγάλο άτυχο, Βιεϊρίνια.

Η είδηση που βγήκε είναι πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα βρεθεί φέτος για πρώτη φορά εντός Τούμπας (και γενικότερα σε γήπεδο), σε αγώνα της ομάδας του. Γιατί βάσει της ποινής που του έχει επιβληθεί για τα περσινά γεγονότα, δεν έχει κανονικά δικαίωμα εισόδου σε αυτά...

Οι άνθρωποι του "δικεφάλου" αφού το έψαξαν βρήκαν νομικό τρόπο για να δώσει ο Ιβάν Σαββίδης το παρών στην απονομή του τίτλου και την φιέστα που θα ακολουθήσει χωρίς να κινδυνεύσει με επιπλέον κυρώσεις. Αρκεί βέβαια προηγουμένως, στην 90λεπτη διάρκεια της αναμέτρησης οι "ασπρόμαυροι" να έχουν πάρει τον βαθμό που τους χρειάζεται για να στεφθούν και μαθηματικά Πρωταθλητές (ανεξάρτητα με το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός στη Λαμία).

Πιο συγκεκριμένα, ο ηγέτης του ΠΑΟΚ μπορεί να μπει στο γήπεδο, αρκεί να έχει κλείσει το φύλλο αγώνα και να έχουν αποχωρήσει οι ομάδες αρχικά από τον αγωνιστικό χώρο (τουλάχιστον οι φιλοξενούμενοι).

Υπενθυμίζουμε ότι στον Ιβάν Σαββίδη είχε επιβληθεί ποινή αποκλεισμού τριών ετών για την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις, που είχε ως αποτέλεσμα και την οριστική διακοπή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ