ΠΑΟΚ

Με ψηλά το κεφάλι η Κ20 του ΠΑΟΚ, έχασε 2-1 από τον Άγιαξ

Με ψηλά το κεφάλι η Κ20 του ΠΑΟΚ, έχασε 2-1 από τον Άγιαξ
ΠΑΟΚ, Άγιαξ Κ20 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η β' ομάδα του ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε την UEFA Youth League με πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Άγιαξ, στην Ολλανδία. Ήττα με 2-1 για το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία.

Μόνο κέρδη είχε ο ΠΑΟΚ από τη συμμετοχή του στο UEFA Youth League, παρά τον αποκλεισμό του από τον Άγιαξ. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία συγκέντρωσε πολύτιμες εμπειρίες, στους δύο γύρους που συμμετείχε (στον πρώτο είχε αποκλείσει τις Ακαδημίες Πούσκας). Στον αγώνα ρεβάνς του 0-2 του Καυτανζογλείου που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 22.00 στο γήπεδο "De Toekomst" στην περιοχή "Duivendrecht", ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 2-1.

Η εμφάνιση των παικτών του Γκαρσία ήταν πολύ καλή και μόνο όταν ο Ουρουγουανός τεχνικός πήρε ρίσκα για να κυνηγήσει το θαύμα, ο ΠΑΟΚ δέχθηκε τα δύο γκολ από τον "Αίαντα", σημείωσε όμως και ένα στο φινάλε. Το σκορ άνοιξε στο 73' ο Σίραζ με εύστοχη εκτέλεση ενός πέναλτι που έδωσε δύο λεπτά νωρίτερα ο Ισλανδός διαιτητής Γιόνσον, προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες στην πλευρά του ΠΑΟΚ.

Στο 75'και πάλι ο Σίραζ με κεφαλιά έκανε από κοντά το 2-0, ενώ στο 86' ο Δημητρίου απο κοντά, σε φάση διαρκείας, μείωσε στιο τελικό 2-1. Ο ΠΑΟΚ είχε διπλό δοκάρι μόλις στο 1΄ σε σουτ του Γκαργκαλατζίδη να βρίσκει και στα δύο δοκάρια, ενώ επίσης δοκάρι σημάδεψε ο Δημητρίου στο 81'. Και οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια, στο 22' και στο 83'. Τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ, οι Γιαλαμούδης, Ματθαίου, Δοδοντσάκης, Γκαργκαλατζίδης, αντίκρισαν κίτρινες κάρτες

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Άγιαξ (πρ. Αρον Βίντερ): Ντε Λάνγκε, Μπακμπόρτ, Ντόκι (78' Ματουσίβα), Μπέικερ, Κέμπερ, Ντε Βιτ, Κλάιφερτ, Έιτινγκ, Νούνελι (76' Κάαρς), Σιρχάους, Ντε Βιτ (46' Φλέμινγκ).

ΠΑΟΚ (πρ. Πάμπλο Γκαρσία): Μούτσα, Παπαθανασίου, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Γιαλαμούδης (62' Σταθόπουλος), Χατζηδίμπας (46' Αηδονίδης), Μελετίδης, Νούκαρης, Ματθαίου (46' Τζοβάρας), Λύρατζης, Γκαργκαλατζίδης.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ