ΠΑΟΚ

Με προβλήματα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για Ηρακλή

Με προβλήματα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για Ηρακλή
INTIME SPORTS

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο (18/10) παιχνίδι με τον Ηρακλή.Δεν προπονήθηκαν Τζαβέλλας, Ζάιρο και Μακ, ενώ προβλήματα αντιμετώπισαν και οι νεαροί, Μυστακίδης και Σαββίδης.

Οι διεθνείς επέστρεψαν και ο ΠΑΟΚ στρέφει πλέον την προσοχή του στον αγώνα με τον Ηρακλή. Ωστόσο η προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεκίνησε με προβλήματα για τον Ιγκόρ Τούντορ.

Δύο προπονήσεις πραγματοποίησαν την Τετάρτη (14/10) οι «ασπρόμαυροι». Το πρωί το βάρος έπεσε στη φυσική κατάσταση και τη μυική ενδυνάμωση με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Το απόγευμα οι παίκτες του Δικεφάλου δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας με γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση.

Από τις προπονήσεις απουσίαζαν οι Γιώργος Τζαβέλλας , Ζάιρο που ταλαιπωρούνται από ίωση, ενώ στην απογευματινή δεν συμμετείχε ο Ρόμπερτ Μακ για λόγους αποφόρτισης.

Ο Γιάννης Μυστακίδης υπέστη μια κάκωση στο γόνατο και την Πέμπτη (15.10) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού, ενώ ο Κυριάκος Σαββίδης αποχώρησε προληπτικά από το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Ο Στέλιος Κίτσιου έκανε θεραπεία, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης θεραπεία και τρέξιμο στο γήπεδο και ο Γκόικο Τσίμιροτ ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Στα αξιοσημείωτα η παρουσία του Χαρίση στην προπόνηση, παρότι είχε άδεια από τον Τούντορ λόγω της συμμετοχής του και στα 90’ του αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την Πορτογαλία. Ο νεαρός μέσος βρέθηκε κανονικά στη Νέα Μεσημβρία και ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Την Πέμπτη (15.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ