ΠΑΟΚ

Με Πρίγιοβιτς στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βλάνταν Ίβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του στην κλείδα σε χρόνο ρεκόρ.

Με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή θα πετάξει ο ΠΑΟΚ για την Αθήνα προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό την Μ. Τετάρτη για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του θα βρίσκεται κι ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ουσιαστικά η μοναδική προπόνηση της ομάδας ανάμεσα στα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και ήταν αφιερωμένη στην τακτική.

Ο Ίβιτς εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του το αγωνιστικό πλάνο για τον αγώνα της Λεωφόρου, ενώ το τελευταίο σκέλος του προγράμματος περιελάμβανε δουλειά στις στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σέρβος τεχνικός επέλεξε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνεται κι οΑλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς ο οποίος επιστρέφει έπειτα από το κάταγμα στην κλείδα που υπέστη στις 15/3.

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση τα φώτα έπεσαν πάνω και στον Φερνάντο Βαρέλα. Ο 29χρονος αμυντικός προπονήθηκε χωρίς ενοχλήσεις και... έβγαλε εισιτήριο για το τσάρτερ που αναχωρεί στις 6:00 με προορισμό την Αθήνα.

Συνολικά, στην 20μελή αποστολή βρίσκονται οι: Γλύκος, Σιαμπάνης, Μάτος, Κίτσιου, Λέοβατς, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάχοβ, Τσίμιροτ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ουάρντα, Πέντρο Ενρίκε, Τζάλμα, Ματθαίου, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ