ΠΑΟΚ

Με πολλές απουσίες ο ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Αποστολή χωρίς πολλούς βασικούς παίκτες και ενισχυμένη με τρία παιδιά της Κ20 επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγινιακό (29/11, 15.00). Ξανά εκτός ο Λέοβατς, στην Γαλλία να εξεταστεί από τον γιατρό του ο Λεβέκ.

Στην Τούμπα έγινε η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη (28/11) μετά το τέλος της οποίας ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τους 18 παίκτες που θα έχει μαζί του για το αυριανό (29/11, 15.00) ματς με τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου.

Η προπόνηση της Τούμπας διεξήχθη σε δύο γκρουπ. Οι ποδοσφαιριστές με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση έπαιξαν παιχνίδια "5 εναντίον 2", εκτέλεσαν ασκήσεις τακτικής και έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα, ενώ για φινάλε το πρόγραμμα περιελάμβανε οικογενειακό δίτερμα.

Δείτε εδώ το βίντεο από την προπόνηση:

Ο Ντόριαν Λεβέκ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, εξασφάλισε ειδική άδεια από το ιατρικό τιμ προκειμένου να επισκεφτεί τον προσωπικό του γιατρό στη Γαλλία.

Από την αποστολή, λείπουν εκτός του Λεβέκ και του τιμωρημένου Μπίσεσβαρ οι: Ρέι, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Λέοβατς (για δεύτερο σερί παιχνίδι), Κάνιας, Τσίμιροτ, Κάμπος, οι ανέτοιμοι Γλύκος και Μυστακίδης και οι Μπρκιτς και Κωνσταντινίδης που δεν υπολογίζονται.

Η 18μελής αποστολή περιλαμβάνει και τρία παιδιά της Κ20, τους Δημητρίου, Χατζηδίμπα και Βρακά. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Ρουμάνου κόουτς: Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Σαμπράνο, Κάτσε, Μαουρίσιο, Σάχοβ, Πέλκας, Λημνιός, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης, Δημητρίου, Χατζηδίμπας, Βρακάς.

6.000 εισιτήρια στο Καυτανζόγλειο

Εξάλλου, έγινε γνωστό ότι για το συγκεκριμένο ματς ο Αιγινιακός εξέδωσε 6.000 εισιτήρια, όλα στις κεντρικές θύρες, αφού τα πέταλα θα είναι κλειστά, Τα εισιτήρια τιμώνται 10 και 15 ευρώ και θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου από τις 12.00 μ.μ..

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ