ΠΑΟΚ

Με πολλές απουσίες κόντρα στον Παναιτωλικό

Με πολλές απουσίες κόντρα στον Παναιτωλικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό με πολλούς παίκτες να είναι στα... πιτς. Εκτός αποστολής οι Σκόνδρας και Γκολάσα. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Βλάνταν Ίβιτς.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό. Εγινε γνωστή η αποστολή και οι εκλεκτοί του Βλάνταν Ιβιτς είναι οι εξής:

Βελλίδης, Μελίσσας, Βίτορ, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κοροβέσης, Κίτσιου, Χαρίσης, Κάτσε, Τζιόλης, Σάμπο, Αντονις, Μυστακίδης, Πέλκας, Δημητριάδης, Κάκκο και Αθανασιάδης. Από εκεί και πέρα οι Γλύκος, Ζάιρο, Ροντρίγκες και Τσίμιροτ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι Μπερμπάτοφ, Χατζηισαΐας και Κωνσταντινίδης έκαναν θεραπεία στο γυμναστήριο.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Σκόνδρας ταλαιπωρείται από μικρής έκτασης τενοντίτιδα και έτσι έμεινε εκτός αποστολής ενώ ο Εγιάλ Γκολάσα δεν φάνηκε να έχει πρόβλημα με τους προσαγωγούς μετά την μαγνητική που έκανε. Πάντως και ο τελευταίος έμεινε εκτός αποστολής, προφανώς γιατί δεν ήταν έτοιμος. Ακόμη τιμωρημένος είναι ο Ρόμπερτ Μακ.

Το τιμ του Ιβιτς και ο Αρτίκο

Σχετικά με το τιμ του Βλάνταν Ιβιτς, ο Δημήτρης Δανιηλίδης θα είναι ο πρώτος γυμναστής ενώ ο Πάολο Αρτίκo που θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ, θα είναι ο δεύτερος γυμναστής αναλαμβάνοντας ρόλο υπεθύνου για την αποκατάσταση των παικτών. Ο Γρηγόρης Καβαλιεράτος θα είναι βοηθός μαζί με τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ