ΠΑΟΚ

Με Ουάρντα κόντρα στην Ανόρθωση

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
Ουάρντα EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμρ Ουάρντα περιλαμβάνει στην 23μελή αποστολή του ΠΑΟΚ για την πρόβα τζενεράλε με την Ανόρθωση στην Τούμπα, πριν από τον αγώνα με την Ολίμπικ για το Europa League.

Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς επέλεξε 23 παίκτες για το αυριανό (21/7, 20.30) φιλικό με την Ανόρθωση στην Τούμπα και μεταξύ αυτών είναι και ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο (21/7, 20.30, Cosmote TV) την Ανόρθωση στην Τούμπα, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα με την Ολίμπικ Ντόνετσκ στο Κίεβο την άλλη Πέμπτη (27/7). Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς μετά τις δύο σημερινές προπονήσεις έβγαλε αποστολή για το φιλικό παιχνίδι και συμπεριέλαβε σ' αυτή και τον Αμρ Ουάρντα, απόδειξη της απόφασης να δοθεί δεύτερη ευκαιρία στον Αιγύπτιο, όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr.

Οι 23 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Στανόγεβιτς για το φιλικό με την Ανόρθωση είναι οι: Ρέι, Μελίσσας, Λέοβατς, Λεβέκ, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Σάχοφ, Κάνιας, Κάτσε, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ενρίκε, Μακ, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς, Ουάρντα.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Ζάιρο που ταλαιπωρείται από ίωση και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, όπως και ο Μπρκιτς και ακόμη οι Σιαμπάνης, Δημητρίου, Κωνσταντινίδης, Λημνιός, Κοροβέσης.

Σε ό,τι αφορά στις δύο σημερινές προπονήσεις, η πρώτη αφορούσε στο passing game και την εξάσκηση στην εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Η δεύτερη, απογευματινή, ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα με την Ανόρθωση, με τον Σέρβο τεχνικό να εξηγεί στους παίκτες του τι ζητά από αυτούς στον αγωνιστικό χώρο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ