ΠΑΟΚ

Με μπροστάρη τον Σάμπο οι δανεικοί του ΠΑΟΚ

Με μπροστάρη τον Σάμπο οι δανεικοί του ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Ο Έρικ Σάμπο σκόραρε εναντίον της ομάδας του Στέφανου Αθανασιάδη στο Ισραήλ. Τι έκαναν οι δανεικοί παίκτες από τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Έρικ Σάμπο ήταν ο μοναδικός εκ των δανεικών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που βρήκε το δρόμο προς τα δίκτυα στις αναμετρήσεις που έγιναν το περασμένο Σαβατοκύριακο.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ συγκέντρωσε το τι έκαναν οι ποδοσφαιριστές της που δεν βρίσκονται στο έμψυχο δυναμικό και τα παρουσίασε:

ΕΡΙΚ ΣΑΜΠΟ

Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Έρικ Σάμπο στην μεγάλη νίκη της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με 3-1, επί της Μακάμπι Χάιφα του Στέφανου Αθανασιάδη. Ο Σλοβάκος πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με κούρσα από την μία περιοχή στην άλλη και άψογο τελείωμα και ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις της ομάδας του, όντας κομβικός στο να έρθει το τρίποντο.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΙΤΣΙΟΥ - ΧΑΡΗΣ ΧΑΡΙΣΗΣ

Ο Στέλιος Κίτσιου έβγαλε 90λεπτο στην εντός έδρας ήττα της Σιντ Τρούιντεν από την Κορτράικ με 0-2. Ο Χάρης Χαρίσης έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

ΕΡΓΚΟΥΣ ΚΑΤΣΕ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ

Πρεμιέρα για τους Εργκούς Κάτσε και Γιάννη Μυστακίδη με την φανέλα του Παναθηναϊκού, στην λευκή ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό στην Λεωφόρο. Ο Αλβανός μέσος πήρε φανέλα βασικού και είχε καλή παρουσία στην μεσαία γραμμή, δίνοντας πολλές μονομαχίες, ενώ ο νεαρός εξτρέμ μπήκε στην αναμέτρηση στην ανάπαυλα, είχε διάθεση, προσπάθησε να απειλήσει αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

ΑΜΡ ΟΥΑΡΝΤΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΙΣΑΙΑΣ

O Αμρ Ουάρντα επέστρεψε στην δράση μετά την τιμωρία του και μαζί με τους Δημήτρη Γιαννούλη και Δημήτρη Χατζηισαΐα αγωνίστηκαν σε ολόκληρη την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Λαμία με 1-1. Και οι τρεις παίκτες είχαν θετική παρουσία και προσπάθησαν να βοηθήσουν σε όλο το γήπεδο, αλλά η ομάδα του Περιστερίου αρκέστηκε στον έναν βαθμό.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Ο Λάζαρος Λάμπρου αγωνίστηκε σε ολόκληρη τη λευκή ισοπαλία του Πανιωνίου κόντρα στην ΑΕΛ στην Λάρισα. Ο νεαρός εξτρέμ έτρεξε πολύ, είχε διάθεση και στο 82′ λίγο έλειψε να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του, αλλά η προσπάθειά του δεν βρήκε δίχτυα.

ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

Ο Νίκος Μελίσσας έμεινε στον πάγκο στην εντός έδρας ισοπαλία της Λαμίας με τον Ατρόμητο, που έληξε με 1-1.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΤΡΑΛΗΣ

Ο Μανώλης Πατράλης δεν ήταν στην αποστολή του Πλατανιά, στην εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΟΖΟΓΛΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΚΟ - ΤΙΜΟΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ

Με τον Τσελεπίδη να αγωνίζεται σε όλη την αναμέτρηση και τους Κάκκο και Πόζογλου να μένουν στον πάγκο, ο Πανσερραϊκός πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Παναχαϊκής με 1-1. Ο νεαρός αμυντικός του Δικεφάλου ήταν θετικός και συνέβαλε τα μέγιστα στο να φύγει η ομάδα του, αήττητη από την Πάτρα.

ΤΑΣΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ - ΜΠΟΓΚΝΤΑΝ ΡΑΝΓΚΕΛΟΦ

Ο Τάσος Δημητριάδης πήρε φανέλα βασικού στην νίκη της ΑΕ Καραϊσκάκης επί του Παναιγιάλειου με 2-0. Ο νεαρός μέσος είχε θετική παρουσία, ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα και αντικαταστάθηκε στο 86′, όταν όλα είχαν κριθεί. Ο Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ ήταν εκτός αποστολής.

ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΚΟΥΣΤΑ

Ο Κρίστιαν Κούστα δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στην εκτός έδρας, λευκή ισοπαλία του Αιγινιακού κόντρα στην Καλλιθέα.

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΔΟΔΟΝΤΣΑΚΗΣ

Ο Στέργιος Δοδοντσάκης παρακολούθησε από τον πάγκο την εκτός έδρας ήττα της Σπάρτης από τον Άρη με 1-0.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ