ΠΑΟΚ

Με Μπίσεσβαρ, χωρίς Κίτσιου ο ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ άρχισε από σήμερα προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ. Ειδικό πρόγραμμα για τον Κίτσιου λόγω οδοντιατρικής επέμβασης. Στην Κύπρο ο Ματθαίου τελειώνει τα του δανεισμού του στην Ανόρθωση.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν το νέο πρόσωπο στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Σουριναμέζος επέστρεψε μετά τις διακοπές του και ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κίτσιου λόγω οδοντιατρικής επέμβασης. Ο Νικόλας Ματθαίου βρίσκεται στην Κύπρο και τελειώνει τα διαδικαστικά του δανεισμού του στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Οι πρώτες μέρες έχουν τον χαρακτήρα προσαρμογής στην προετοιμασία μετά τις διακοπές γι’ αυτό και η ένταση αυξάνεται σταδιακά με τα… δύσκολα ν’ αρχίζουν από Δευτέρα. Το βασικό χαρακτηριστικό των πρώτων προπονήσεων είναι η χρήση της μπάλας σε όλο το πρόγραμμα μετά το ζέσταμα με τις ασκήσεις συναρμογής. Την Παρασκευή (23.06) οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας σε γήπεδο με πέντε εστίες, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε δίτερμα 10 εναντίον 10 σε μικρό χώρο.

Νέο πρόσωπο ήταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος ακολούθησε μέρος της προπόνησης και δεν συμμετείχε στο διπλό, όπως και οι Βαρέλα, Κρέσπο, Κάμπος για λόγους αποφόρτισης.

Ο Στέλιος Κίτσιου ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο λόγω καταπόνησης του οργανισμού του από οδοντιατρική επέμβαση.

Το Σάββατο (24.06) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα μοιραστούν σε δύο γκρουπ. Οι Κίτσιου, Λημνιός, Βαρέλα, Λεβέκ, Κρέσπο, Κάνιας, Αθανασιάδης, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Λέοβατς, Πέλκας, Πούγγουρας, Χαρίσης, Χατζηισαΐας θα περάσουν από εργομετρικό έλεγχο και οι υπόλοιποι θα προπονηθούν στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία".

Αξίζει να σημειωθεί ότι από αύριο είναι προγραμματισμένο να ενταχθούν στις προπονήσεις ο Λέο Μάτος και ο Πέντρο Ενρίκε που είχαν εξασφαλίσει εξτρά άδεια λόγω του γεγονότος ότι είχαν μεταβεί στη Βραζιλία.

Camp επιλογής στη Χίο

Προετοιμάζει προπονητικό κέντρο και στη Χίο ο ΠΑΟΚ. Οι υπεύθυνοι scouting και σχεδιασμού προπονητικών κέντρων των Τμημάτων Υποδομής βρίσκονται στη Χίο μέχρι και τις 25 Ιουνίου, προκειμένου να παρακολουθήσουν camp επιλογής μικρών ποδοσφαιριστών, γεννημένων από το 2005 έως το 2008. Ο στόχος δεν είναι άλλος, φυσικά, από την δημιουργία προπονητικού κέντρου

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ