ΠΑΟΚ

Με Μπίσεσβαρ, Περέιρα ο ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα

Με Μπίσεσβαρ, Περέιρα ο ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη θεσσσαλική πόλη με τα Τρίκαλα (17:15), ενώ ακόμη δεν έχει αποκατασταθεί η ηρεμία στην ομάδα από την αναπάντεχη ήττα στο ματς με τον Ατρόμητο και τα όσα επακολούθησαν. Τα πλάνα του Ίβιτς.

Ανάγκη από νίκη έχει ο ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα σήμερα, όχι μόνο για να σφραγίσει την πρωτιά στον πρώτο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και για να ανακτήσει την ηρεμία του που χάθηκε μετά την ήττα-σοκ από τον Ατρόμητο την προηγούμενη Δευτέρα και τα όσα επακολούθησαν (δηλώσεις Ίβιτς, υποβιβασμός Τζαβέλλα στη β' ομάδα).

Ο Βλάνταν Ίβιτς άφησε εκτός αποστολής βαριά χαρτιά της ομάδας όπως ο Ροντρίγκες, ο Μάτος, ο Κάμπος, αλλά και παίκτες όπως ο Βαρέλα και ο Κουλούρης για να τους έχει ξεκούραστους ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ εκτός πλάνων έμειναν ακόμη ο τιμωρημένος Κάνιας και ο τραυματίας Γλύκος.

Επέλεξε να πάρει μαζί του 20 παίκτες (δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο κανονισμός του Κυπέλλου που ορίζει ότι πρέπει να υπάρχουν και δύο νεαροί παίκτες στην 18άδφα), από τους οποίους θα κάνει τις τελικές επιλογές.

Χθες (31/11) στη διάρκεια της προπόνησης, ο Σέρβος τεχνικός έδειξε διάθεση να βάλει από την αρχή στον αγώνα με τα Τρίκαλα τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και τον Φακούντο Περέιρα.

Έτσι, ένα σχήμα που πιθανόν θα δούμε το απόγευμα είναι το εξής: Ο Μπρκιτς κάτω από την εστία, οι Λέοβατς ή Γιαννούλης, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κίτσιου στην άμυνα, ο Χαρίσης, ο Τσίμιροτ ή ο Σάχοβ και ο Μπίσεσβαρ στα χαφ, οι Μυστακίδης, Τιάμ στα άκρα και Περέιρα στην κορυφή της επίθεσης, αφού μέσα σ' όλα δεν φάνηκε να υπάρχει πρόθεση να παίξει βασικός ο Αθανασιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

O ΠΣΑΠ πήρε θέση υπέρ του Τζαβέλλα
Κλάους, η επιστροφή στον ΠΑΟΚ
Ο λόγος που ο Ίβιτς έστειλε τον Τζαβέλλα στη β'ομάδα
Το ξέσπασμα Ίβιτς και η απορία του Τζαβέλλα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ