ΠΑΟΚ

Με Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League

Με Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League
AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Η Μπενφίκα έφυγε με την ισοπαλία 1-1 από την Κωνσταντινούπολη με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε και περιμένει τον ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League.

Η Μπενφίκα ολοκλήρωσε την αποστολή της στην Κωνσταντινούπολη, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε, μετά από τη νίκη με 1-0 στη Λισαβόνα, με συνέπεια να προκριθεί στα playoffs του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Οι Πορτογάλοι είχαν αδικηθεί από το σκορ του πρώτου αγώνα και προσπάθησαν να το αποδείξουν μέσα στο "Σουκρού Σαράτσογλου". Μετά από μία καλή ευκαιρία στο 7' για τους Τούρκους με κεφαλιά του Ρόμαν Νόισταντερ, πήραν προβάδισμα στο 26ο λεπτό, μετά από συνεργασία που κατέληξε σε τετ α τετ του Ζέντσον Φερνάντες.

Οι παίκτς του Ρούι Βιτόρια (ο Ανδρέας Σάμαρης κάθισε στον πάγκο) επέδειξαν ψυχραιμία, ήλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα και μόνο στο τέλος του 1ου ημιχρόνου απειλήθηκαν ουσιαστικά, με την κεφαλιά του Αλπέρ Ποτούκ που κατέληξε στα δίχτυα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

"Μελανό" σημείο για την Μπενφίκα ο τραυματισμός του Νικολάς Καστίγιο στο 34ο λεπτό, με τον Φακούντο Φερέιρα να παίρνει τη θέση του.

Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Μαουρίσιο Ίσλα από δεξιά να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά, οι καλές ευκαιρίες ήταν περιορισμένες και παρότι η Μπενφίκα είχε κακή απόδοση, κατάφερε να κρατήσει το 1-1 που τη στέλνει στην επόμενη φάση.

Το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στο "Λουζ" στις 21 Αυγούστου και η ρεβάνς στην Τούμπα στις 29 του μήνα.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (4-2-3-1): Βολκάν, Ίσλα (80' Εζμπαϊρακλί), Νόισταντερ, Σκρτελ, Αλί Καλντιρίμ, Έλμας, Τοπάλ (65' Αλιτζί), Αγιού, Ζιουλιάνο, Βαλμπιενά (65' Σολδάδο), Ποτούκ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (4-1-4-1): Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλντο, Φέισα, Σάλβιο (72' Σεμέντο), Φερνάντες, Φερνάντες, Σέρβι, Καστίγιο (34' Φερέιρα)

Photo credits: AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ