ΠΑΟΚ

Με Λημνιό στην ενδεκάδα ο ΠΑΟΚ

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ (MOTION TEAM)
Λημνιός, Eurokinissi MOTIONTEAM

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τον Δημήτρη Λημνιό για το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Δείτε τις επιλογές του Ρουμάνου προπονητή.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα κάνει την Κυριακή (20/8) ο Δημήτρης Λημνιός στον ΠΑΟΚ. Ο 19χρονος εξτρέμ, που αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο αντί 900.000 ευρώ, δεν είχε παίξει σε κανένα από τα τρία επίσημα ματς που έδωσε ο Δικέφαλος του Βορρά στην Ευρώπη.

Ο Λημνιός δεν ήταν ούτε στις αποστολές των δύο αγώνων με την Ολίμπκ και του προ ημερών με την Έστερσουντ. Από εκεί και πέρα, σε σχέση με το ματς με τους Σουηδούς, οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα είναι τέσσερις. Ο Μαλεζάς παίζει αντί του τιμωρημένου Μάτος και αυτό τον φέρνει στο κέντρο άμυνας και τον Κρέσπο στα δεξιά.

Ο Κάτσε παίζει αντί του Σάχοβ δίπλα στον Τσίμιροτ, ενώ στα άκρα της επίθεσης βρίσκονται οι Ενρίκε και Λημνιός, γεγονός που φέρνει τον Μακ πίσω από τον Πρίγιοβιτς.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Ρέι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κάτσε, Τσίμιροτ, Λημνιός, Πέντρο Ενρίκε, Μακ, Πρίγιοβιτς. Οι αναπληρωματικοί: Πασχαλάκης, Μπίσεσβαρ, Πούγγουρας, Σάχοβ, Κάμπος, Κωνσταντινίδης, Κουλούρης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ