ΠΑΟΚ

Με Λέοβατς κόντρα στον ΠΑΣ θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΠΑΟΚ / EUROPA LEAGUE / OLIMPIK DONETSK - PAOK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Λέοβατς, Ολίμπικ Ντόνετσκ MOTIONTEAM

Οι αποφάσεις του Ρουμάνου τεχνικού μετά την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ και οι επιλογές του ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Με μια προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ Σουρωτή, στο οποίο ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννενα (24/9, 16:00) στην άδεια Τούμπα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής τους ανέτοιμους Τζάλμα Κάμπος (ενοχλήσεις στον τένοντα του προσαγωγού), Χοσέ Κρέσπο (διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού), Ντοριάν Λεβέκ (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού), καθώς και τους Πούγγουρα, Δεληγιαννίδη, Κάτσε, Κάνιας.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Λέοβατς, Μάτος, Μαλεζάς, Σαμπράνο, Βαρέλα, Σάχοβ, Μαουρίσιο, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Χοσέ Κρέσπο και Τζάλμα Κάμπος έχουν ξεκινήσει θεραπεία με στόχο να προλάβουν το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, στο οποίο οι ασπρόμαυροι θα αντιμετωπίσουν την Λάρισα, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ