ΠΑΟΚ

Με κορμό Ντόρτμουντ στη Λιβαδειά ο ΠΑΟΚ

Με κορμό Ντόρτμουντ στη Λιβαδειά ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ποιο είναι το πλάνο που έχει ο Ίγκορ Τούντορ στο μυαλό του για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό και που θα διαφοροποιηθεί σε σχέση με το ματς της Πέμπτης. Ποια διαπραγμάτευση γίνεται για τον δανεισμό του Περέιρα στη Ρασίνγκ.

Ο ΠΑΟΚ έχει τη μεγάλη ευκαιρία με νίκη στη Λιβαδειά να μειώσει κι άλλο τη διαφορά από τη δεύτερη θέση και να πλησιάσει την ΑΕΚ στους δύο βαθμούς. Και η υποχρέωση της νίκης επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Κροάτης τεχνικός προτίθεται να διατηρήσει κατά τα 7/11 την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε κόντρα στη Ντόρτμουντ. Εκτός της αναγκαστικής αλλαγής του Όλσεν που θα πάρει τη θέση του τραυματία Γλύκου, οι τρεις άλλοι που θα μπουν στο αρχικό σχήμα είναι οι ακραίοι Ροντρίγκες-Λέοβατς (αντί των Κωνσταντινίδη-Μυστακίδη) και ο Αθανασιάδης (στη θέση του Μπερμπάτοφ ως παρτενέρ του Μακ).

Ο 37χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει τους τρεις της άμυνας (Μαλεζάς, Σκόνδρας, Τζαβέλλας) που πήγαν εξαιρετικά στη Γερμανία, όπως και τους Τζιόλη, Κάτσε, Τσίμιροτ, εκτιμώντας πώς με την παρουσία του Βόσνιου συνδυάζει καλύτερη οργάνωση παιχνιδιού μαζί με αρκετά τρεξίματα. Θέση, όμως, διεκδικούν και οι Πέλκας και Μυστακίδης, όπως και ο Κωνσταντινίδης (οι δύο τελευταίοι είχαν εξαιρετική απόδοση στο Ντόρμουντ.

Με περίπου 300 οπαδούς στο πλευρό τους

Στο ματς της Λιβαδειάς θα λειτουργήσει κανονικά η κερκίδα των φιλοξενουμένων. Με τη γνωστή διαδικασία επίδειξης ταυτότητας και ΑΜΚΑ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια των 15 ευρώ το καθένα για να δουν το ματς με τον Λεβαδειακό. Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ (όλοι τους, όπως και ο Νίκος Βεζυρτζής, θα ταξιδέψουν αύριο στην Λιβαδειά).

Ο Άρνεσεν είδε Ξάνθη-Βέροια και τους μικρούς του ΠΑΟΚ

Τη Δευτέρα θα βρεθεί στην Λιβαδειά και ο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος την Κυριακή πήγε στην Ξάνθη μαζί με τους σκάουτερ, Γιάννη Θωμαΐδη (αριστερά στη φωτογραφία) και Χρήστο Ακκά και παρακολούθησε τις ομάδεςU17 καιU15 που κέρδισαν με το ίδιο σκορ (2-1) τις αντίστοιχες ομάδες του τοπικού συλλόγου. Το απόγευμα βρέθηκαν στα Πηγάδια και είδαν τον αγώνα της Ξάνθης με τη Βέροια.

Με κορμό Ντόρτμουντ στη Λιβαδειά ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ρήτρα πώλησης για Περέιρα

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του εξάμηνου δανεισμού του Φακούντο Περέιρα στην Ρασίνγκ Κλουμπ, ο ατζέντης του Αργεντινού, Λουίς Μπελβενλτέρ έκανε δηλώσεις στην λάτιν έκδοση της ιστοσελίδας “goal.com”:

«Ο Φακούντο θα μεταβεί στο Μπουένος Άιρες στις 21 Δεκέμβρη για να κλείσει τα τυπικά της συμφωνίας και από τις 4 Ιανουαρίου θα αρχίσει προετοιμασία με την ομάδα του. Μένει μόνο να καθοριστεί η ρήτρα αγοράς που θα μπει στη συμφωνία Ρασίνγκ-ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που θέλει να πάρει τον παίκτη το καλοκαίρι η ομάδα της Αργεντινής. Αυτό συζητάμε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Περέιρα πίεσε να πάει στην Αργεντινή και για τον επιπλέον λόγο ότι θα γίνει σύντομα για πρώτη φορά πατέρας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ