ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με κατάσχεση εισιτηρίων απειλεί η Τσέλσι τους οπαδούς του ΠΑΟΚ!

Με κατάσχεση εισιτηρίων απειλεί η Τσέλσι τους οπαδούς του ΠΑΟΚ!
MOTIONTEAM

Η ζήτηση είναι τεράστια για τα εκτός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ με Βίντι, Τσέλσι και οι άνθρωποι του Δικέφαλου «πολιορκούνται» ήδη για ένα εισιτήριο, ενώ οι Άγγλοι προειδοποιούν...

Ο ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει τη Βίντι στη Βουδαπέστη με τους φίλους του Δικέφαλου να έχουν μετατρέψει σε μαγικά χαρτάκια τα εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από χίλιοι θα είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στην Ουγγαρία στις 8/11, ενώ δεν μπορεί να γίνει ακόμη ακριβής εκτίμηση αναφορικά με το πόσοι θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για τον αγώνα με την Τσέλσι στις 29/11.

Η ζήτηση είναι τεράστια και οι άνθρωποι του Δικέφαλου «πολιορκούνται» για ένα εισιτήριο. Οι Άγγλοι θα ξεκινήσουν από σήμερα τη διάθεση τους και προειδοποιούν τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ότι όποιος από αυτούς εξασφαλίσει εισιτήρια σε άλλη θύρα εκτός από αυτή που προορίζεται για τους φιλοξενούμενος, δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο και το εισιτήριο του θα κατάσχεται!

Η ανακοίνωση της Τσέλσι τονίζει μάλιστα ότι τα μέτρα ασφαλείας στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα είναι αυξημένα και καλεί ήδη τους φίλους της να βρεθούν από νωρίς στο γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ