ΠΑΟΚ

Με δέκα διαφορετικές εθνικότητες και χωρίς Έλληνα ο ΠΑΟΚ

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Η ενδεκάδα που αποφάσισε να επιλέξει ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ολίμπικ Ντόνετσκ περιλαμβάνει δέκα διαφορετικές εθνικότητες και κανέναν Έλληνα σε αυτή.

Ο ΠΑΟΚ αναμετράται με την Ολίμπικ Ντόνετσκ στο Κίεβο, για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League. Η ενδεκάδα του Δικεφάλου του Βορρά έγινε γνωστή, αλλά οι επιλογές του Σέρβου κόουτς, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, είναι αξιοσημείωτες.

Έλληνας παίκτης δεν υπάρχει στο βασικό σχήμα, ενώ θα αγωνιστούν ποδοσφαιριστές από δέκα διαφορετικές εθνικότητες. Υπάρχουν δύο Ισπανοί, ο αρχηγός Κρέσπο (στόπερ) και ο Κάνιας (αμυντικό χαφ). Από εκεί και πέρα, ο Αργεντινός γκολκίπερ Ρέι, ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ Μάτος, ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι Βαρέλα και ο Κροάτης αριστερός οπισθοφύλακας Λέοβατς.

Στη μεσαία γραμμή ο Ουκρανός Σάκχοφ και ο Βόσνιος Τσίμιροτ, στο δεξί φτερό ο Αγκολέ ζος Κάμπος, στο αριστερό ο Σλοβάκος Μακ και στην κορυφή ο Σέρβος Πρίγιοβιτς. Τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ έπαιξε χωρίς Έλληνα στην ενδεκάδα ήταν στις 30 Σεπτεμβρίου 2010, στο νικηφόρο (1-0) ματς απέναντι στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ