ΠΑΟΚ

Με 300.000 ευρώ στη Βασιλεία από τον ΠΑΟΚ ο Δημητρίου

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Δημητρίου, ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Η Βασιλεία πλήρωσε 300.000 ευρώ και απέκτησε από τον ΠΑΟΚ τον Κώστα Δημητρίου. Στην Ελβετία ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος είχε περάσει εξετάσεις από τον Μάρτιο. Δεν προχωράει η περίπτωση Μαλσά.

Στη Βασιλείου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Δημητρίου. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ και πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Ελβετίας, η οποία έδωσε 300.000 ευρώ. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί στα τροφεία για τον παίκτη, αλλά και για να μετακομίσει από τώρα στη νέα του ομάδα και όχι από το καλοκαίρι.

Ο νεαρός αμυντικός δεν κατέγραψε επίσημη συμμετοχή στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Νέων. Με την Κ20 του Δικεφάλου εφέτος έπαιξε σε 17 ματς, στα 16 ως βασικός.

ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΛΣΑ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Footmercato, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Μικαέλ Μαλσά, του 22χρονου αμυντικού μέσου ο οποίος το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Πλατανιά. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης παραδέχονται ότι εξέτασαν την περίπτωσή του, αλλά υποστηρίζουν ότι δεν θα προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ