ΠΑΟΚ

Με 2 εκατ. ευρώ στην Τουρκία ο Χατζηϊσαΐας

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρίζεσπορ. Η ομάδα της Τουρκίας συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα λάβει περίπου 2 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια.

Στη Ρίζεσπορ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας. Η πρόταση των 500.000 ευρώ που κατέθεσε η ομάδα της Τουρκίας έγινε αποδεκτή από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μάλιστα κρατά ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Τα χρήματα που θα εισπράξει ο 26χρονος κεντρικός είναι εξαιρετικά. Για τα τρία χρόνια του συμβολαίου του θα λάβει κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Τον πρώτο χρόνο 600.000 ευρώ, τον δεύτερο 650.000 ευρώ και τον τρίτο 700.000 ευρώ. Όλα αυτά δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους που πιθανότατα θα προβλέπονται στο deal.

Ο Χατζηϊσαΐας αναμένεται να ταξιδέψει ενδεχομένως και την Τετάρτη (24/7) στην Τουρκία για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή. Νωρίτερα είχατε διαβάσει πως ο ΠΑΟΚ είχε δεχτεί επίσημη πρόταση για τον Έλληνα στόπερ, τον οποίο η Ρίζεσπορ είχε "κατασκοπεύσει" κατά την προετοιμασία του Δικεφάλου στην Ολλανδία.

Την τελευταία διετία ο Χατζηϊσαΐας έπαιζε στον Ατρόμητο, κάνοντας 67 συμμετοχές. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Ομόνοια Σταυρούπολης, Βατανιακό, Γλυφάδα, Χανιά και Πανιώνιο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ