ΠΑΟΚ

Μάτος: "Μέχρι τέλους για τον τίτλο"

22/10/2017 Olympiacos Vs PAOK for Superleague season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
22/10/2017 Olympiacos Vs PAOK for Superleague season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 22/10/2017 OLYMPIACOS VS PAOK FOR SUPERLEAGUE SEASON 2017-18, IN KARAISKAKI STADIUM, IN PIRAEUS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Λέο Μάτος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα. Tι δήλωσε ο Ροδρίγο Ρέι.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 απ' τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 8η αγωνιστική της Super League Σουρωτή και είδε τη διαφορά απ' τους "ερυθρόλευκους" να μειώνεται στον ένα βαθμό.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λέο Μάτος, μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ υποστήριξε πως ο "Δικέφαλος" θα παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο.

"Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας και τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε αλλά μας έλειψε το γκολ... Ο Ολυμπιακός από μια κόντρα κατόρθωσε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη. Κρατάω τη διάθεση που είχαμε στο συγκεκριμένο αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έχει διάθεση και αυτοπεποίθηση και θα πάμε μέχρι τέλους στη μάχη για τον τίτλο", δήλωσε ο Βραζιλιάνος μπακ.

Ο Ροντρίγκο Ρέι από την πλευρά του, τόνισε ότι πρέπει η ομάδα του να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

"Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να μείνουμε στις υψηλές θέσεις. Προσπαθήσαμε αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Φεύγουμε με άδεια χέρια, γεγονός που μας δημιουργεί απογοήτευση . Ο στόχος μας παραμένει να διατηρούμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας", είπε συγκεκριμένα.

Photo Credits: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ