ΠΑΟΚ

"Ματιές" του ΠΑΟΚ σε Λουνγκ

"Ματιές" του ΠΑΟΚ σε Λουνγκ

Στον Τύπο της Ρουμανίας κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα της Άστρα, Σίλβιου Λουνγκ.

Για τον Σίλβιου Λουνγκ και τον ΠΑΟΚ γράφουν στο εξωτερικό. Πρόκειται για 26χρονο Ρουμάνο τερματοφύλακα που ανήκει στην Άστρα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρουν στην Ρουμανία, ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης ομάδας, Ιόν Νικουλάε, τον χειμώνα δεν ήθελε να πουλήσει τον Λουνγκ ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ αλλά και ενός συλλόγου από την Ολλανδία.

Ωστόσο επισημαίνεται πως οι δύο ομάδες θα παρακολουθούν τον συγκεκριμένο γκολκίπερ και αν όλα πάνε καλά, στο φινάλε της σεζόν θα υποβάλουν προσφορά για την απόκτησή του. Toν Λουνγκ τσεκάρει εδώ και καιρό και η Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ολσεν: "Θα μπορούσα να παραμείνω στην Κοπεγχάγη"

Ο Ρόμπιν Ολσεν συνεχίζει στην Κοπεγχάγη ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ και ο ίδιος δήλωσε πως θα μπορούσε να παραμείνει στους Δανούς. Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων είπε: " Αισθάνομαι απόλυτα έτοιμος. Φυσικά και είμαι εδώ για να παίξω. Η τελευταία φορά μου φορά στον ΠΑΟΚ δεν ήταν η καλύτερη. Θα δούμε τι μπορεί να συμβεί τους επόμενους τέσσερις με πέντε μήνες. Το μέλλον δεν είναι εύκολο αλλά θα μπορούσα να παραμείνω εδώ για περισσότερο, αν είναι ανάγκη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ