ΠΑΟΚ

Μαθήματα τακτικής από τον Λουτσέσκου

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ (MOTION TEAM)
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνέχισε τα εντατικά μαθήματα προσαρμογής των παικτών του ΠΑΟΚ στη δική του φιλοσοφία. Εκτός ο Δεληγιαννίδης, αμφίβολος για το ματς με την Έστερσουντ. Ανεβάζουν στροφές Κάνιας, Λεβέκ.

Εντατικά συνεχίζει να δουλεύει με τους παίκτες του ΠΑΟΚ πάνω στην φιλοσοφία που θέλει να εφαρμόσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Το απόγευμα της Κυριακής (13/8), ο Ρουμάνος τεχνικός ετοίμασε ένα άκρως ποδοσφαιρικό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας.

Χώρισε τους παίκτες σε τρεις ομάδες και έπαιξαν παιχνίδι κατοχής. Στην συνέχεια ήταν η ώρα για τακτική. Οι ποδοσφαιριστές σχημάτισαν δύο γκρουπ.

Στο πρώτο συμμετείχαν οι επιθετικοί που δούλεψαν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο καθαρά τακτικό κομμάτι, ενώ οι υπόλοιποι έκανα ασκήσεις δύο εναντίον δύο και τριών εναντίον τριών με στηρίγματα, ενώ έκανα και κάποια τρεξίματα.

Στην συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν, προκειμένου άπαντες να ακολουθήσουν όλο το ασκησιολόγιο.Στα πιτς παρέμεινε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης , του οποίου η κλινική εικόνα είναι εξαιρετική και αύριο θα διαπιστωθεί ο ακριβής χρόνος απουσίας του.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και οι Χοσέ Κάνιας και Ντοριάν Λεβέκ.Ο πρώτος έτρεξε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, ενώ ο δεύτερος έκανε δυνατό ατομικό πρόγραμμα. Την Δευτέρα (14.05) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 στην Νέα Μεσημβρία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ