ΠΑΟΚ

"Μας ρώτησε η Ίντερ, 5 εκατ. ευρώ η ρήτρα του Κάτσε"

"Μας ρώτησε η Ίντερ, 5 εκατ. ευρώ η ρήτρα του Κάτσε"
Κάτσε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Αλβανία γράφουν ότι ο Κάτσε έκλεισε στην Ίντερ. Στην Ελλάδα επικαλούνται αυτά τα δημοσιεύματα. Ο εκπρόσωπος του Αλβανού μέσου, Ζαχαρίας Μπουγιουκλής, μιλά στο Sport24.gr θέλοντας να βάλει τα δεδομένα στη σωστή τους βάση.

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια που αφορούν στο μέλλον του Έργκους Κάτσε στον ΠΑΟΚ. Πρώτα η Λάτσιο και η Άντερλεχτ και τελευταία η Ίντερ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αλβανικής ιστοσελίδας "infoalbania.al", μάλιστα, ανάμεσα στον Δικέφαλο και στην Ίντερ υπάρχει συμφωνία.

Ο εκπρόσωπος του 23χρονου μέσου, Ζαχαρίας Μπουγιουκλής, μίλησε στο Sport24.gr για το θέμα του Κάτσε, δίνοντας λεπτομέρειες σχετικά με όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στην ΠΑΕ και στον πελάτη του. Τι κάνει τελικά ο Κάτσε; Ανανεώνει και μένει; Πωλείται; Ο Μακεδόνας ατζέντης επισημαίνει: "Ήταν να κάνουμε ραντεβού με τον Φρανκ Άρνεσεν, το οποίο το τρενάραμε λόγω της μεταγραφικής περιόδου. Τελικά ο Άρνεσεν αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ και την περασμένη Δευτέρα συναντηθήκαμε με τον Λούμπος Μίχελ.

Ήταν παρών στην κουβέντα και ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος. Κάναμε μια εποικοδομητική συζήτηση, στην οποία όμως δεν καταλήξαμε οριστικά στο αν πωλείται ή αν θα μείνει και θα ανανεώσει ο Κάτσε. Μας εξήγησαν ότι δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα με τον παίκτη και ότι είναι θέμα προπονητή το γεγονός ότι δεν παίζει τόσο συχνά τελευταία. Είπαμε να ξαναβρεθούμε τον επόμενο μήνα".

-Αληθεύει ότι η Ίντερ έχει κάνει κρούση στον ΠΑΟΚ;

"Οι άνθρωποι της Ίντερ ήρθαν σε επικοινωνία με το γραφείο μας και ανέφεραν ότι ενδιαφέρονται για τον Κάτσε. Τους παραπέμψαμε ωστόσο στον ΠΑΟΚ, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο. Τους είπαμε ότι αν τα βρουν με τον ΠΑΟΚ, μετά μπορούν να μιλήσουν με εμάς".

- Και δεν έχει προχωρήσει τίποτα μέχρι σήμερα;

"Απολύτως τίποτα. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με κανέναν. Ο Κάτσε αυτό που θέλει τώρα είναι να ξαναβρεί θέση στην ενδεκάδα, να πάρει παιχνίδια, διότι ακολουθεί και το Euro του 2016. Αυτό είναι το πρώτο του μέλημα. Δεν σκεφτόμαστε τώρα για μεταγραφή".

- Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Κάτσε;

"Υπάρχει, στα 5 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι του 2017".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ