ΠΑΟΚ

Μάρτιν Μίετσελ: "Αξίζει μια ευκαιρία ο Σβιντέρσκι"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ Μάρτιν Μίετσελ είναι από αυτούς που πιστεύουν ότι ο Κάρολ Σβιντέρσκι αξίζει μια ευκαιρία στην Εθνική Πολωνίας.

Αν μη τι άλλο ο Μάρτιν Μίετσελ γνωρίζει τις συνθήκες που επικρατούν στον ΠΑΟΚ και πόσο δύσκολο ήταν για τον Κάρολ Σβιντέρσκι να καθιερωθεί στο Δικέφαλο. Ο Πολωνός που φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ από το 2005 μέχρι και το 2007 μίλησε για την πορεία του συμπατριώτη του στην Τούμπα τονίζοντας πως ήταν σημαντικό για τον Σβιντέρσκι να ξεκινήσει καλά την καριέρα του στην Ελλάδα.

Για την παρουσία του Σβιντέρσκι στον ΠΑΟΚ: "Ήταν σημαντικό που από την αρχή πετύχαινε γκολ. Μπορεί να ήταν αναπληρωματικός αλλά πάντα έκανε κάτι χρήσιμο για την ομάδα του. Τώρα είναι βασικός και πρώτος σκόρερ. Η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ έκανε καλό και σε αυτόν και την ομάδα του. ΟιΈλληνες δεν έχουν υπομονή. Περιμένουν από εσένα να κάνεις θαύματα από την πρώτη στιγμή. Αν δεν τους πείσεις γρήγορα…φεύγεις και δεν έχει σημασία αν είσαι νέος ή ανέχεις αποκτηθεί ως μεγάλος σταρ".

Για το ενδεχόμενο μεταγραφήςτου Σβιντέρσκι σε άλλη ομάδα: "Αν συνεχίσει να είναι τόσο αποτελεσματικός τόσο ο ίδιος όσο και ο ΠΑΟΚ θα βγουν κερδισμένοι. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλή προοπτική για να πάρεις μεταγραφή. Θυμηθείτε την περίπτωση του Πρίγιοβιτς που με τη Λέγκια έπαιξε ChampionsLeague και μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ πήγε στη Σαουδική Αραβία".

Για το ενδεχόμενο κλήσης του στην Εθνική: "Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Είμαστε πολύ δυνατοί στην επίθεση. Ο Σβιντέρσκι λάμπει σε μια δυνατή ομάδα και σίγουρα τον έχει τσεκάρει ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός. Αυτό το παιδί πρέπει να πάρει την ευκαιρία του, αυτό το παραδέχονται όλοι. Κατά την άποψη μου ο προπονητής θα προσπαθήσει να ετοιμάσει την Εθνική Πολωνίας για τα τελικά του EURO και δεν έχει πολλά περιθώρια για δοκιμές".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ