ΠΑΟΚ

Μαουρίσιο: "Χαρούμενος που προσφέρω στον ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο μίλησε σε ιστοσελίδα της Βραζιλίας για πρωτιά με τον Δικέφαλο, τις αναμνήσεις από το πέρασμα στο Ρωσικό πρωτάθλημα και το διαμαντένιο παπούτσι

Η ιστοσελίδα « globoesporte.globo.com» έδωσε βήμα στον Ζοσέ Μαουρίσιο, ως πρώην μέλος της Φλουμινένσε, που συνεχίζει την καριέρα του στην Ευρώπη. Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε τόσο στο παρελθόν, όσα και στην παρουσία του στους ασπρόμαυρους. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ:
«Προσαρμόστηκα εύκολα. Στην ομάδα υπάρχουν αρκετοί ξένοι ποδοσφαιριστές, από την Βραζιλία, την Αργεντινή, την Πορτογαλία, την Ισπανία. Υπάρχει και ένας Ουκρανός (αναφέρεται στον Σάχοβ) που με βοήθησε στη γλώσσα, μιλούσα μαζί του ρωσικά. Με υποδέχθηκαν όλοι πολύ καλά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που όλα πηγαίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ομάδα μας ηγείται της κούρσας του πρωταθλήματος, έχει ένα καλό σερί. Φεύγοντας από την Ζενίτ, είχα προσδοκίες. Είμαι χαρούμενος που μπορώ και προσφέρω».

Για τα χρόνια που πέρασε στη Ρωσία:
«Εφτασα στην ηλικία των 21 ετών στο ρωσικό ποδόσφαιρο. Μόλις έφτασα, είχα πολύ προβλήματα. Μπορώ να πω ότι αυτή ήταν η χειρότερη στιγμή. Οι πρώτοι τρεις μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Η σύζυγός μου αντιμετώπισε δυσκολίες με μια βίζα εργασίας. Έτσι έπρεπε να πάω μόνος μου. Ήταν πολύ νεαρός, είχε το θέμα της γλώσσας, ήταν πολύ καιρό και μόνος του και δεν είχε φίλους, δεδομένου ότι δεν υπήρχαν Βραζιλιάνοι στην ομάδα εκείνη τη στιγμή».

Για την καλύτερη στιγμή του στην Ρωσία:
«Η καλύτερη στιγμή δεν είναι άλλη από την κατάκτηση ενός τίτλου. Κατάφερα να κερδίσω έναν με την Ζενίτ. Είναι σα να αφήνω το σημάδι μου στον σύλλογο. Είμαι τυχερός που φόρεσα τη φανέλα ενός ιστορικού κλαμπ για την Ρωσία».

Για το δώρο που του είχε κάνει ο ιδιοκτήτη της Τέρεκ Γκρόσνι, Ράμζαν Καντίροφ:
"Ο πρόεδρος της Τέρεκ είχε κάνει ένα δείπνο στο σπίτι του. Κάποια στιμή, άρχισε να δίνει δώρα στον καθένα από τους καλεσμένους. Όταν ήρθε η σειρά μου, μου έδωσε ένα κουτί. Δεν είχε ιδέα τι θα μπορούσε να είναι. Όταν το άνοιξα, είδα πως ήταν ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια γεμάτο διαμάντια, με το σήμα της ομάδας και την πόλη πάνω τους. Δεν ήξερα τι να πω...".

Μαουρίσιο: "Χαρούμενος που προσφέρω στον ΠΑΟΚ"

Για τα γκολ του με την φανέλα του ΠΑΟΚ:
«Πέτυχα δύο γκολ σε ένα παιχνίδι που νικήσαμε με 2-0. Ήταν υπέροχο συναίσθημα. Οι προπονητές με τους οποίους έχω δουλέψει πάντα μου έδιναν την ελευθερία να βγαίνω στην επίθεση και εδώ παίζω τον ίδιο ρόλο που έπαιζα στην Τέρεκ Γκρόζνι και τη Ζενίτ. Σίγουρα μου το κάνει πιο εύκολο...».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ