ΠΑΟΚ

Μαουρίσιο: "Βελτιωμένη η κατάσταση στην Ελλάδα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαουρίσιο σε δηλώσεις του στη Βραζιλία περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας με τον κορονοϊό, την ελάφρυνση των μέτρων της καραντίνας, αλλά και την προοπτική επιστροφής στις προπονήσεις.

Ιστοσελίδα στην Βραζιλία περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί ανά το κόσμο εξαιτίας της Πανδημίας του κορονοϊού, με βάση τις εμπειρίες ποδοσφαιριστών που περιγράφουν όσα συμβαίνουν στις χώρες που αγωνίζονται.

Ανάμεσα στους Κασεμίρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκούλαρντ που παίζει στην Κίνα, Ντοντό της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Βίκτορ της Βόλφσμπουργκ, Παουλίνιο που αγωνίζεται στη σουηδική Χάμαρμπι και Λούκας Φερνάντες που ζει στην Πορτογαλία, βρίσκεται και ο Μαουρίσιο, που δίνει το στίγμα της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα.

"Τα πράγματα στην Ελλάδα είναι καλύτερα. Πιστεύω πως η πλειοψηφία του κόσμου όπως και εγώ σεβάστηκε τους κανόνες που επέβαλαν οι αρχές για απομόνωση στο σπίτι ακόμη και με πρόστιμα αν σε έβρισκαν στο δρόμο.

Είναι απαραίτητο να στείλεις SMS για να μετακινηθείς ώστε οι αρχές να γνωρίζουν ποιος παραμένει στο σπίτι και ποιος όχι. Ειπώθηκε ότι από τις 4 του Μαιού κάποια μέτρα θα ελαφρυνθούν κάποια καταστήματα θα ανοίξουν, αλλά σταδιακά και με μεγάλη προσοχή".

Για τις προπονήσεις και την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Μαουρίσιο δεν μπορούσε να δώσει βέβαιες απαντήσεις. "Αυτό που μας έχουν πει είναι ότι οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν πιθανότατα τη δεύτερη εβδομάδα του Μάιου αλλά επίσης με μεγάλη προσοχή. Πιστεύω ότι θα ξεκινήσουμε να προπονούμαστε ανά γκρουπ.

Αν συμβεί αυτό το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις αρχές του Ιούνη και απομένουν 10 παιχνίδια για να ολοκληρωθεί ίσως κάπου στα μέσα Ιουλίου, αν παίζουμε Τετάρτη Κυριακή. Αυτό είναι ένα θεωρητικό πλάνο για το οποίο πάντως δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα", δήλωσε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ