ΠΑΟΚ

Μαουρίσιο: "Θα βάλω και άλλα γκολ στην Σπαρτάκ"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) MOTIONTEAM

Ο Μαουρίσιο, ο οποίος έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας, εξέφρασε τη σιγουριά πως θα πετύχει κι άλλα γκολ απέναντι στη ρωσική ομάδα.

Η Σπαρτάκ Μόσχας είναι ο… αγαπημένος αντίπαλος του Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ σε βάρος της Σπαρτάκ από κάθε άλλη ομάδα που αντιμετώπισε στην καριέρα του.

Απέναντι στην ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας ο μέσος του Δικέφαλου έχει πετύχει πέντε γκολ όλα με τη φανέλα της Γκρόζνι και έχει μοιράσει άλλα τρία με τελικές πάσες στους συμπαίκτες του.

Όπως ήταν λογικό ο Μαουρίτσιο μίλησε για το ρεκόρ του απέναντι στην Σπαρτάκ σε δηλώσεις που έκανε στη Ρωσία. "Ελπίζω ότι τα γκολ που πέτυχα εναντίον της Σπαρτάκ, δεν θα είναι τα τελευταία", είπε ο μέσος του Δικέφαλου που μίλησε για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να βρεθεί στους ομίλους του Champions League:

"Τα πάντα στον ΠΑΟΚ κρατούν από πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικός για τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος μετράει έξι χρόνια παρουσίας στο τιμόνι της ομάδας. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι έχει έρθει η στιγμή του κλαμπ. Είμαστε δυο βήματα πριν τους ομίλους του Champions League".

Ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε και στους ποδοσφαιριστές της Σπαρτάκ: "Όταν ήμουν στην Ρωσία, μου άρεσε ο Πρόμες, ο Γκλουζακόφ, ο Ζε Λουίς, ο Φερνάντο και ο Ζομπνίν περισσότερο, εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια θέληση να βρεθεί στους ομίλους, ειδικά τώρα που η ομάδα μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ