ΠΑΟΚ

Μαουρίσιο: "Θα γυρίσω πιο γρήγορα"

Μαουρίσιο: "Θα γυρίσω πιο γρήγορα"

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Μαουρίσιο, αισιοδοξεί για την πορεία της αποθεραπείας του, ευελπιστώντας πως θα μειώσει το χρόνο απουσίας του.

Ο Μαουρίσιο παρέλαβε τα βραβεία του MVP και του Best Goal της 9ης αγωνιστικής, και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον τραυματισμό του στο γόνατο, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη μείωση του χρόνου απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη γεύση που του αφήνει η αναμέτρηση με τον Αστέρα που είχε δυο βραβεία και έναν τραυματισμό:

“Είναι χαρούμενος για τα δυο βραβεία, αλλά τα ομαδικά βραβεία είναι αυτά που μετράνε. Είναι κρίμα που δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Είναι ένας...χαζός τραυματισμός αλλά ευτυχώς που δεν είναι σοβαρός διότι στο γόνατο μπορεί να πάθεις μεγάλη ζημιά”.

Για το τι θα έλεγε στον παίκτη που θα παίξει στη θέση του:

“Δεν υπάρχει παίκτης που δεν είναι έτοιμος να παίξει στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ολοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό”.

Για το πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει:

“Εχω την αίσθηση πως θα μπορέσω να γυρίσω νωρίτερα. Κάνω διπλές θεραπείες, έχω κοντά μου μια εξαιρετική ομάδα αποκατάστασης. Θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσω να γυρίσω πιο γρήγορα”.

Για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος:

“Από τη πρώτη στιγμή έχω την αίσθηση ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε μόνο έντεκα παίκτες αλλά ένα σύνολο που είναι σε θέση να φτάσει σε αυτό το στόχο”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ