ΠΑΟΚ

Μαουρίσιο: "Στο τέλος της σεζόν όποια συζήτηση για το συμβόλαιο"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ, Μαουρίσιο, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ήττα (0-2) από την ΑΕΚ και παρέπεμψε για το τέλος της σεζόν οποιαδήποτε συζήτηση για νέο συμβόλαιο.

H ΑΕΚ πέρασε με το διπλό (0-2) από την Τούμπα χάρη στα γκολ των Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι (42') και Μάρκο Λιβάγια (81') και απέκτησε προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης με τον Μαουρίσιο να τονίζει ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να σηκώσουν κεφάλι.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ εξέφρασε μιλώντας στο PAOK TV την απογοήτευσή του για την εντός έδρας ήττα (0-2), στάθηκε στη συνομιλία με τον Ιβάν Σαββίδη για την επέκταση συμβολαίου μέχρι τέλος της σεζόν, χρονικό σημείο στο οποίο παρέπεμψε την όποια συζήτηση για νέο συμβόλαιο.

"Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ και με την μπάλα και χωρίς την μπάλα, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Αναγκαστήκαμε να πάρουμε πολλά ρίσκα, το θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι, ωστόσο δεν πρέπει να χαμηλώνουμε το κεφάλι μας.

Δυσκολέψαμε μόνοι μας τους εαυτούς μας και μόνοι μας πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να αναστρέψουμε την κατάσταση. Σίγουρα το γεγονός ότι ο αντίπαλος όταν κερδίζει στημένα έξω από την περιοχή σου, του δίνει αυτοπεποίθηση.

Αυτό που μας κάνει να νιώθουμε απογοητευμένοι, είναι ότι δεν είχαμε σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του ματς. Στο παιχνίδι με τον Άρη ξεκινήσαμε και τελειώσαμε καλά, ωστόσο σήμερα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Η ΑΕΚ κατάφερε να μας μπλοκάρει καλά και θεωρώ ότι ο προπονητής μας, μας βοήθησε αρκετά στο ημίχρονο για να καταφέρουμε να κάνουμε ευκαιρίες και είναι αρκετά δύσκολο να μπορέσεις να συγκρίνεις παιχνίδια. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από τους εαυτούς μας", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για το την επέκταση συμβολαίου μέχρι τέλους σεζόν και νέο συμβόλαιο: " Είχα μια συζήτηση με τον πρόεδρο και μου άρεσε που ήταν από την αρχή ευθύς μαζί μου και μου εξήγησε την κατάσταση που επικρατεί τώρα στην ομάδα. Είμαι 100% συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ και θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σαββίδη γιατί εκτίμησα την συζήτηση που είχαμε.

Στην συζήτηση που είχαμε αναφέρθηκε και αυτό το ενδεχόμενο και είπαμε ότι όποια συζήτηση για το συμβόλαιο μου θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Εκτίμησα τα όσα είπαμε και εγώ αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στο 100% στις υποχρεώσεις μου με τον ΠΑΟΚ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διπλό δεύτερης θέσης για την Ένωση
Η βαθμολογία των playoffs
Το VAR διόρθωσε το λάθος του Ιταλού ρέφερι
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ