ΠΑΟΚ

Μαουρίσιο: "Κίνητρο για μένα το ενδιαφέρον του Βίλας Μπόας"

Μαουρίσιο: "Κίνητρο για μένα το ενδιαφέρον του Βίλας Μπόας"
EUROKINISSI

Ο Μαουρίσιο σχολίασε στην πατρίδα του το ενδιαφέρον του Αντρέ Βίλας-Μπόας, με τον οποίο συνεργάστηκε στη Ζενίτ τονίζοντας πως εκτιμά ιδιαίτερα τις προπονητικές ικανότητες του τεχνικού της Μαρσέιγ.

Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει το…likeτου Βίλας Μπόας για τον Μαουρίσιο, με τον Βραζιλιάνο μέσο που μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ στο τέλος της φετινής σεζόν να σχολιάζει το ενδιαφέρον του Πορτογάλου τεχνικού σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του.

Πιο συγκεκριμένα η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα " istoe.com.br" αναφέρει πως ο Βίλας Μπόας έχει συνεργαστεί με το Μαουρίσιο πριν από μερικά χρόνια στη Ζενίτκαι πως περιμένει να λήξει η συνεργασία του παίκτη με τον ΠΑΟΚ για να κάνει την κίνηση του και να τον πάρει στη Μαρσέιγ.

"Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον αυτό και τη θέληση του να βασιστεί και πάλι στο ποδόσφαιρό μου ήμουν πολύ χαρούμενος. Δούλεψα με τον Αντρέ στη Ρωσία και έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τις προπονητικές του ικανότητες.

Το να δουλέψω και πάλι μαζί του θα ήταν κάτι που θα ενθάρρυνε με έναν ιδιαίτερο τρόπο", δήλωσε ο Μαουρίσιο που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη μάχη που δίνει ο ΠΑΟΚ για να εξασφαλίσει με τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

"Αυτή τη στιγμή παλεύουμε με την ΑΕΚ για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League. Είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα τα καταφέρουμε. Πρόκειται για την κορυφαίο διασυλλογική διοργάνωση στον κόσμο και να πάμε τον ΠΑΟΚ θα είναι κάτι σπουδαίο για μας" είπε ο Βραζιλιάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φερέιρα: "Έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις, δεν θα παρατήσουμε τη μάχη"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ