ΠΑΟΚ

Μάνατζερ Καντουρί: "Δυο φορές του ζητήθηκε να φύγει για λόγους Financial Fair Play"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ατζέντης του Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για τον Μαροκινό, τις περιπτώσεις που παραλίγο να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως ουσιαστικά από τύχη έμεινε στον Δικέφαλο, αποτελώντας αγαπημένο παίκτη του Αμπέλ Φερέιρα.

Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε ο Αμπέλ Φερέιρα για τον Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος με τον Πορτογάλο προπονητή δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο.

Ο ατζέντης του παίκτη, Ντιέγκο Ταβάνο, μιλώντας σε σταθμό της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στις περιπτώσεις που ο παίκτης έφτασε κοντά στο διαζύγιο, τονίζοντας ότι δεν ζήτησε ποτέ να φύγει από τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, είπε πως ο Καντουρί ουσιαστικά έμεινε από τύχη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και πως δυο φορές του ζητήθηκε να αποχωρήσει για λόγους Financial Fair Play.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την παραμονή του Ομάρ Ελ Καντουρί: "Ο Ομάρ βρίσκεται σε μία κατάσταση παρόμοια με αυτήν του περασμένου Ιανουαρίου όταν ο Λουτσέσκου, με τον οποίο έχει μια πολύ καλή σχέση, επέμενε και τον κράτησε στην ομάδα. Έτσι και ο Αμπέλ Φερέιρα λέει ότι είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής, από τους καλύτερους που έχει προπονήσει στην καριέρα του, και δείχνει ότι τον πιστεύει πάρα πολύ".

Για το ότι έπαιζε στα αριστερά και τώρα παίζει στον άξονα: "Ο Ομόρ είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής και αυτό το γνωρίζει ο οποιοσδήποτε έχει δει το βιογραφικό του, έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Τορίνο και η Νάπολι. Ήταν άτυχος γιατί είχε δύο τραυματισμούς στο διάστημα του στον ΠΑΟΚ. Πλέον είναι χαρούμενος και μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός για τον ΠΑΟΚ αφού είναι ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα".

Για αν του αρέσει ο ρόλος που του δίνει ο Αμπελ Φερέιρα: "Του αρέσει πραγματικά γιατί είναι γεννημένος ως κεντρικός μέσος. Έπαιζε ως δεκάρι, αλλά δεν έχει μεγάλη διαφορά δεν είναι πρόβλημα να παίξει και 8αρι. Στη Νάπολι έπαιξε και ως νούμερο 11, δηλαδή ως δεύτερος επιθετικός, αλλά έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες μπροστά του και δεν είχε το χρόνο συμμετοχής που μπορούσε να έχει. Τώρα είναι χαρούμενος γιατί σε αυτή τη θέση μπορεί να βγάλει το καλύτερο στοιχείο του που είναι οι κάθετες πάσες, η τελική πάσα που δίνει και την είδαμε στα γκολ του Πέλκα και του Ακπομ. Πραγματικά πριν από ένα μήνα αλλά και τον περασμένο Γενάρη και ήταν πολύ μακριά από τον ΠΑΟΚ, ήταν έτοιμος να φύγει. Όμως ότι η μοίρα του είναι συνδεδεμένη με τον ΠΑΟΚ και στην Θεσσαλονίκη και να πάει πολύ καλά. Οπότε πρέπει να ξαναδούμε το μέλλον μας εδώ".

Για το τι έγινε τον περασμένο Ιανουάριο και το καλοκαίρι: "Και τον Ιανουάριο αλλά και το καλοκαίρι ζητήθηκε από τον Ομάρ να αποχωρήσει λόγω του Financial Play. Τον Ιανουάριο προχώρησα τη διαδικασία με την Πάρμα, ήρθε όμως η πρόταση της Αλ Ιτιχάντ για τον Πρίγιοβιτς και μου είπαν από τον ΠΑΟΚ ότι πλέον δεν είναι ανάγκη να φύγει, ο προπονητής τον ήθελε και έτσι παρέμεινε. Η συνέχεια είναι γνωστή, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το νταμπλ όμως ο Ομάρ ήταν άτυχος με τον τραυματισμό του.

Το καλοκαίρι φτάσαμε στην ίδια κατάσταση, πάλι για λόγους FFP και όχι αγωνιστικούς, τέθηκε θέμα αποχώρησής του. Είχα τη συζήτηση με τη Σταντάρ Λιέγης, ήταν όλα συμφωνημένα, και την ώρα που ήμουν στο ταξί για να πετάξω από το αεροδρόμιο της Ρώμης για Βρυξέλλες, με πήρε τηλέφωνο ένας δικηγόρος που με βοηθούσε στις διαπραγματεύσεις που είχαμε στο Βέλγιο. Μου είπε ότι τον πήρε ο τεχνικός διευθυντής της Σταντάρ, ότι η μεταγραφή σταματάει, πως θέλουν να πάρουν τον Λιμπομπέ, και έτσι ακυρώθηκε αυτό το deal. Ουσιαστικά ο Ελ Καντουρί έμεινε από τύχη στον ΠΑΟΚ.

Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι ο Ομάρ ποτέ δε ζήτησε να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Ήμουν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και έζησα την εκπληκτική ατμόσφαιρα του ντέρμπι. Είχα πει τότε στον Ομάρ ότι πρέπει να μείνει στον ΠΑΟΚ, έχει ένα φανταστικό κοινό. Μου είπε ότι είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ