ΠΑΟΚ

Μαλεζάς: "Κακοί, αλλά έχουμε αρκετές ελπίδες για τελικό"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Μαλέζας EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέλιος Μαλεζάς παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν κακός στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όμως δίνει αρκετές ελπίδες για πρόκριση στην ομάδα του. Τι ανέφερε ο Τζάλμα Κάμπος.

Ο Στέλιος Μαλεζάς τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτός που έπρεπε στη Λεωφόρο, όπου επήλθε ήττα με 2-0, και πρέπει να ξεπεράσει την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός υποστήριξε όμως ότι η ομάδα του έχει αρκετές ελπίδες για να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου.

Αρχικά σημείωσε στην cosmote tv: "Δυστυχώς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, ειδικά στο δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε, δεν το περιμέναμε, έγινε από μια κόντρα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε, έχουμε παιχνίδι στην έδρα μας, όπως σκόραραν αυτοί, μπορούμε και εμείς. Έχουμε αρκετές ελπίδες για να περάσουμε στον τελικό".

Στη συνέχεια πρόσθεσε : "Ήμασταν κακοί στο παιχνίδι, για να περάσεις τον Παναθηναϊκό πρέπει να είσαι καλύτερος. Στην έδρα μας δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, υστερήσαμε σε πολλά πράγματα σήμερα, δεν είναι ένα και δυο".

Ακόμη, ανέφερε: " Να δούμε τι γίνεται, για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Μιλάω συνέχεια στις δηλώσεις μου για το επόμενο ματς, γιατί δεν θέλω να το θυμάμαι. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Όταν κάτι δεν πάει καλά, κοιτάμε να το διορθώσουμε. Παιχνίδι με παιχνίδι υπάρχουν πολλές δυσκολίες και έτσι στο επόμενο πρέπει να το κάνουμε άμεσα".

Κάμπος: "Τίποτα δεν τελείωσε, θα παλέψουμε για την πρόκριση"

Ο Τζάλμα Κάμπος από την πλευρά του, τόνισε κι αυτός ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό ανατρέποντας το 2-0 στη ρεβάνς της Τούμπας. Συγκεκριμένα δήλωσε στην cosmote tv:" Ολη η ομάδα πάλεψε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Οχι μόνο εγώ. Βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ, είχαμε μία "καθαρή" ευκαιρία, ο διαιτητής δεν είδε και το πέναλτι. Εχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας, τίποτα δεν τελείωσε".

Για τη ρεβάνς: " Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι, είναι κάτι διαφορετικό από το πρωτάθλημα, παίζουμε για την πρόκριση, έχουμε δεύτερο παιχνίδι και εκεί θα παλέψουμε για να πάρουμε την πρόκριση".

Για το αν μπορεί να πάρει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ: " Μπορούμε να το κάνουμε και αυτό θα το δείξουμε στην Τούμπα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ