ΠΑΟΚ

Μαλεζάς: "Είναι δύσκολο αντίο..."

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Ο Στέλιος Μαλεζάς βρέθηκε το Σάββατο (28/7) στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, αποχαιρέτησε και εξήγησε γιατί αποφάσισε να μετακομίσει στην Φορτούνα

Στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας βρέθηκε το Σάββατο (28/7) ο Στέλιος Μαλεζάς προκειμένου να χαιρετήσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τους συμπαίκτες του.

Την Κυριακή θα φύγει για την Γερμανία και την Δευτέρα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

" Είναι δύσκολο αντίο γιατί πέρασα επτά ωραία χρόνια στον ΠΑΟΚ που με βοήθησαν να εξελιχθώ. Ο ΠΑΟΚ με βοήθησε να καθιερωθώ στην Σούπερ Λιγκ, να χτυπήσω την πόρτα της Εθνικής, να διεκδικήσω μια θέση στο Μουντιάλ, στο Euro και να παίξω κάποια παιχνίδια στην Ευρώπη. Είναι ένα περίερφο συναίσθημα το οποίο αν και ξέρω πως είναι δύσκολο να το ξεπεράσω, θα ήθελα να το ξεπεράσω όσο πιο γρήγορα γίνεται", δήλωσε ο ίδιος που αναφέρθηκε στο γιατί επέλεξε να μετακομίσει στην Φορτούνα.

" Ενα πρωτάθλημα όπως είναι το γερμανικό προηγμένο στο οποίο κάθε παίκτης θα ήθελε να συμμετέχει είναι το κύριο κριτήριο. Οι άνθρωποι της ομάδας μού έδειξαν πόσο πολύ ενδιαφέρονται για μένα σαν ποδοσφαιριστή και σαν άνθρωπο.

Η προσφορά του προέδρου (σ.σ. Βρύζα) ήταν πολύ καλή για να μείνω, ήταν δύσκολο να αρνηθώ αλλά όπως είπα και πιο πριν η φιλοδοξία να συμμετέχω σε ένα πρωτάθλημα όπως το γερμανικό με ώθησε σε αυτή την απόφαση".

Κρέσιτς: "Ηθελα να είμαι βασικός..."

Ο Ντάριο Κρέσιτς ανέφερε για ποιον λόγο πήρε την απόφαση να λύσει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ. Για την απόφαση του να φύγει από τον ΠΑΟΚ μίλησε το Σάββατο (28/7) ο Ντάριο Κρέσιτς στην προπόνηση του "Δικεφάλου", στην οποία έδωσε το παρών. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως " το είχα στο μυαλό αρκετό καιρό αλλά η τελική απόφαση ήρθε στο μυαλό μου τις τελευταίες 5-6 μέρες. Σίγουρα υπάρχουν λόγοι που φεύγω.

Είμαι τρία χρόνια στην ομάδα και ήθελα να τελειώσω την σεζόν σαν νούμερο 1. Ξέρουν στον ΠΑΟΚ την ποιότητά μου, τις δυνατότητές μου, θα μπορούσαν να του το εγγυηθούν αυτό. Εκτός αυτού υπάρχει και ένας άλλος λόγος που φεύγω τον οποίο δεν θα ήθελα να πω". Ο Κρέσιτς ξεκαθάρισε πως δέχτηκε πρόταση από την Λεβερκούζεν, όμως λόγω του ότι ήταν χαμηλότερη οικονομικά απ' ότι περίμενε, δεν είπε τελικά το "ναι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ