ΠΑΟΚ

Μαλεζάς: "Δεν θα πρέπει να πανικοβληθούμε"

Μαλεζάς: "Δεν θα πρέπει να πανικοβληθούμε"
INTIME SPORTS

Ο Στέλιος Μαλεζάς τόνισε πως θα πρέπει να υπάρχει υπομονή στον ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά την άσχημη περίοδο που περνά ενώ σχολίασε και το ματς απέναντι στον Παναιτωλικό.

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αλλά και για την γενικότερη κατάσταση στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Στέλιος Μαλεζάς. Συγκεκριμένα είπε στην NOVA:

Για τον προβληματισμό που υπάρχει στην ομάδα: "Το γεγονός πως έχουμε να κερδίσουμε αρκετά ματς είναι κάτι το οποίο μας προβληματίζει. Δουλεύουμε έτσι ώστε αυτό να το αντιμετωπίσουμε και να γυρίσουμε στις νίκες. Μας προβληματίζει που δεν κερδίζουμε, υπάρχουν διάφοροι παράμετροι γι' αυτό και νομίζω πως θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έχουμε".

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ: "Αυτό που θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι είναι το πώς θα χτιστεί η ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Αυτό θα πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας, θα πρέπει να έχουμε υπομονή γιατί υπάρχει ένα νέο πρότζεκτ, ένας νέος προπονητής και πολλοί καινούριοι νέοι παίκτες. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Θα πρέπει να υπάρχει ένας προπονητής και ένα πλάνο για να δημιουργηθεί κάτι καλό στο μέλλον".

Για το τι πρέπει να γίνει για να περάσει ο ΠΑΟΚ την δύσκολη περίοδο που διανύει: "Ενα χρονικό διάστημα υπήρχε μεγάλη πρόοδος. Σε όλα τα πρότζεκτ υπάρχει στασιμότητα, όπως τώρα. Δεν θα πρέπει να πανικοβληθούμε καθόλου και θα πρέπει να κοιτάξουμε ποια βήματα που έχουμε κάτι δεν είναι σωστά για να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον".

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: "Το να αντιμετωπίζεις μια πρώην σου ομάδα, δεν είναι το καλύτερο. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις πόντους που μας λείπουν πολύ. Ξέρουμε τι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε στην ομάδα του Παναιτωλικού για να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Για την άμυνα και τα προβλήματα σε αυτήν: "Εγώ θα πρέπει να κοιτάω πώς θα βοηθήσω, άσχετα αν λείπουν πολύτιμοι ποδοσφαιριστές. Νομίζω πως θα παιδιά που θα παίξουν θα αναπληρώσουν τα κενά και θα δείξουμε πράγματα για τον εαυτό μας και πράγματα σε όλους τους άλλους".

Η αποστολή για το ματς με Παναιτωλικό

Δίχως εκπλήξεις οι επιλογές του Ιγκορ Τούντορ για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Διαβάστε αναλυτικά

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό. Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι τραυματίες Βίτορ, Κόστα, Χαρίσης και Λέοβατς αλλά και ο τιμωρημένος Γιώργος Τζαβέλλας. Οι εκλεκτοί του Ιγκορ Τούντορ για το ματς της Κυριακής είναι οι Όλσεν, Γλύκος, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Γκολάσα, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Μυστακίδης, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Αθανασιάδης και Μπερμπάτοφ. Να σημειωθεί πως ο Μιγκέλ Βίτορ έκανε τρέξιμο στο γήπεδο και αποθεραπεία στο γυμναστήριο, ο Μάριν Λέοβατς ειδικό πρόγραμμα επανένταξης, ο Χάρης Χαρίσης πραγματοποίησε θεραπεία και ποδήλατο και ο Ρικάρντο Κόστα συνέχισε μετεγχειρητική θεραπεία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ