ΠΑΟΚ

Μακ: "Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τον τίτλο"

Μακ: "Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τον τίτλο"

Ο Σλοβάκος διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, επανέλαβε την πίστη του για κατάκτηση του πρωταθλήματος και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για την επίτευξη του στόχου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εγκαινίασε την συνεργασία της με τα βιβλιοπωλεία Ιανός, από τα οποία θα πωλείται το "Toumba Magazine" με την παρουσίαση του τελευταίου - επετειακού - τεύχους που ήταν αφιερωμένο στην κατάκτηση του κυπέλλου και την επιστροφή του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ. Ο Σλοβάκος ήταν το πλέον κατάλληλο πρόσωπο για να βρεθεί στα εγκαίνια της συνεργασίας και τόνισε χαρακτηριστικά.

Για το περιοδικό και τους στόχους της ομάδας: "Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ για χάρη του Toumba Magazine, ένα περιοδικό το οποίο μας φιλοξενεί εμάς και τις διάφορες ιστορίες μας. Ξέρετε ότι δεν ήρθα εδώ να μιλήσω για ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει όλοι να έχετε καταλάβει πως όλοι μας στην ομάδα θα βάλουμε τα δυνατά μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κατακτήσουμε ένα τίτλο. Ολη η Θεσσαλονίκη περιμένει ένα πρωτάθλημα. Στο τέλος της περσινής σεζόν η ομάδα πανηγύρισε το Κύπελλο και αυτό έδωσε υλικό για να στηθεί αυτό το σπέσιαλ τεύχος του περιοδικού. Μακάρι στο τέλος της φετινής σεζόν να ετοιμαστεί μια ακόμα σπέσιαλ έκδοση...".

Μακ: "Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τον τίτλο"



Για το δέσιμό του με τον ΠΑΟΚ: "Πέρασα έντονα, γεμάτα χρόνια στην Θεσσαλονίκη. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Η ομάδα με βοήθησε πολύ, ο ΠΑΟΚ με έκανε αυτό που είμαι σήμερα, στην Θεσσαλονίκη μεγάλωσε η οικογένειά μου".

Για τη σχέση του με τα βιβλία: "Για να πω την αλήθεια, δεν είχα καμία σχέση με τα βιβλία μέχρι τώρα. Δεν ήμουν φαν. Είμαι περισσότερο παιδί της τεχνολογίας, καθώς στο ίντερνετ τα βρίσκεις σχεδόν όλα… Αυτό όμως έχει αλλάξει τώρα που είμαι πατέρας, καθώς διαβάζω βιβλία στα παιδιά μου".

Για τον τίτλο που θα έβαζε αν θα έγραφε βιβλίο: "Μακάρι να γράψουμε στο τέλος της χρονιάς ένα βιβλίο με τίτλο “ΠΑΟΚ, πρωταθλητής 2017-18".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ