ΠΑΟΚ

Μακ: "Προκάλεσα πόλεμο, άλλαξε το ποδόσφαιρο"

ΠΑΟΚ - ΓΑΝΔΗ / ΦΙΛΙΚΟ
ΠΑΟΚ - ΓΑΝΔΗ / ΦΙΛΙΚΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρόμπερτ Μακ, ενάμιση χρόνο μετά από τον επεισοδιακό ημιτελικό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα, σχολίασε μέσω του Facebook Live Blog της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την αντίδρασή του προς τον διαιτητή Μήτσιο.

Δεν ξεχνά τον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό τον Μάρτιο του 2016 και την οργισμένη αντίδρασή του μετά από μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του από τον Καπίνο, ο Ρόμπερτ Μακ.

Ο Σλοβάκος άσος φιλοξενήθηκε στο Facebook Live Blog της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κλήθηκε να σχολιάσει χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το πρώτο πέρασμά του από τον Δικέφαλο.

Προς το τέλος της διαδικασίας προβλήθηκε η φωτογραφία με την κίνησή του να πάει προς τον επιπρόσθετο διαιτητή Μήτσιο.Και ο Μακ σχολίασε:

"Τότε άρχισα τον πόλεμο στην Τούμπα (γέλια). Ήταν τρελό αυτό που συνέβη, δεν το είχα ξαναδεί, ήταν κάτι που το κουβαλούσα δύο χρόνια μέσα μου. Εγώ είμαι ήρεμος παίκτης, τότε δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα συναισθήματά μου, ξέφυγα, δεν ήμουν εγώ.

Τότε μου έδωσαν και το προσωνύμιο Mad Mak. Έπρεπε, όμως, να γίνει. Μέχρι τότε στον ΠΑΟΚ δεν συμπεριφέρονταν όπως έπρεπε. Από τότε άλλαξε το ποδόσφαιρο".

Δείτε το video με την αποβολή του Μακ στο συγκεκριμένο παιχνίδι:

Επίσης δείτε όλο το video από τις δηλώσεις του και η συγκεκριμένη απάντηση περίπου 8 λεπτά πριν το τέλος του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ