ΠΑΟΚ

Μακ: "Παίξαμε καλά, αλλά η Κράσνονταρ είναι ποιοτική"

Μακ: "Παίξαμε καλά, αλλά η Κράσνονταρ είναι ποιοτική"
INTIME SPORTS

Ο Ρόμπερτ Μακ σχολίασε την ήττα του ΠΑΟΚ στη Ρωσία από την Κράσνονταρ με 2-1 για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και εστίασε στην ποιότητα της ομάδας του Κονόνοφ.

Όπως το συνηθίζει, ο Ρόμπερτ Μακ έκανε σχόλιο, μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του, μετά από αγώνα του ΠΑΟΚ. Αναφερόμενος στην ήττα του ΠΑΟΚ από την Κράσνονταρ, υπογράμμισε την ποιότητα της ρωσικής ομάδας που δεν μπορούσε να ξεπεραστεί από τη δική τους προσπάθεια.

Ο Σλοβάκος μίλησε και για το γκολ που σημείωσε. Συγκεκριμένα, είπε στο "robertmak.sk": "Στη Ρωσία αρχίσαμε καλά, ήμασταν ενεργοί, αλλά ήρθε το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο μέρος, μπήκαμε με καθαρό στόχο να γυρίσουμε το ματς. Η προσπάθεια που κάναμε ήταν μεγάλη, αλλά η Κρασνοντάρ ήταν αυτή που πέτυχε γκολ από το σημείο του πέναλτι και πήρε καθαρό προβάδισμα".

Όσο για το γκολ που σημείωσε, τόνισε: "Το γκολ ήρθε πολύ αργά, η ζημιά ήδη είχε γίνει. Παίξαμε καλά, όμως η Κρασνοντάρ είναι μία ποιοτική ομάδα. Την Κυριακή μας περιμένει το παιχνίδι με τον Πανθρακικό για το πρωτάθλημα και πρέπει να κερδίσουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ