ΠΑΟΚ

Μακ: "Ό,τι έχουμε να το δώσουμε για τον ΠΑΟΚ"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ρόμπερτ Μακ και Τζάλμα Κάμπος έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Έστερουντ και υποσχέθηκαν μάχες για να διακριθεί ο "Δικέφαλος" σε SuperLeague και Κύπελλο Ελλάδας.

Ακόμη δεν έχει ξεπεραστεί το σοκ του αποκλεισμού από την Έστερσουντ στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, στα αποδυτήρια της ομάδας είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί. Αυτό το μηνυμα έστειλαν με δημόσιες τοποθετήσεις τους ο Ρόμπερτ Μακ και ο Τζάλμα Κάμπος.

Ο Σλοβάκος επιθετικός μίλησε στη NOVA:

Για τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League: "Είναι πολύ δύσκολο ακόμα και να μιλάμε γι' αυτό. Οι μνήμες είναι ακόμα πολύ νωπές. Για μένα προσωπικά είναι πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσω. Όμως αυτή είναι η κατάσταση. Είμαστε εκτός του Europa League. Δεν θα παίξουμε στην Ευρώπη αυτή την σεζόν.

Νομίζω ότι είναι το πιο απογοητευτικό πράγμα που έχω βιώσει όσο βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε για όλους στον ΠΑΟΚ, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στο γήπεδο. Αυτά μπορώ να πω αυτή την στιγμή. Είναι δύσκολο".

Για το αν είναι αισιόδοξος για την συνέχεια: "Νομίζω ότι δεν είμαι ο κατάλληλος για να απαντήσω. Είμαστε εκτός Ευρώπης και αυτό είναι γεγονός. Δεν θέλω ούτε καν να το ακούω αυτό. Πλέον έχουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο, και πρέπει να παλέψουμε. Θέλουμε να φέρουμε και πάλι τον κόσμο και ολόκληρη την πόλη, πίσω, στο πλευρό μας. Μόνο με την απόδοση μας μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο αυτή την στιγμή. Μόνο μέσα στο γήπεδο μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση".

Για το πως μπορεί ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να αντιστρέψει αυτή την κατάσταση: "Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί. Είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε στην Ευρώπη σχεδόν κάθε χρόνο, και φέτος αυτό δεν θα γίνει. Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και όλοι μαζί να παλέψουμε συγκεντρωμένα. Πιστέψτε με, είναι πολύ δύσκολο για έναν παίκτη όλο αυτό. Δεν είναι τόσο εύκολη η δουλειά μας, όσο πιστεύουν όλοι. Έχουμε συναισθήματα και είμαστε άνθρωποι. Αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Έχουμε το παιχνίδι την Κυριακή και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό, ειδικά πνευματικά. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι στο γήπεδο, και αρχίζει από την Κυριακή. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας αυτή την στιγμή".

Για την απουσία του κόσμου στα πρώτα παιχνίδια στην έδρα της ομάδας: "Το έχουμε συνηθίσει αυτό. Είναι κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο. Αυτή είναι η κατάσταση. Είναι δύσκολο αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας για να το ξεπεράσουμε. Πρέπει να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα από την Κυριακή. Μόνο αυτό σκεφτόμαστε. Το πρωτάθλημα και το κύπελλο".

Κάμπος: "Να θυμόμαστε αυτή τη νύχτα για να μεγαλώσουμε ως ομάδα"

Μέσω του λογαριασμού του στο instagram, ο Τζάλμα Κάμπος απολογήθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ και έστειλε το δικό του μήνυμα για την επόμενη μέρα μετά τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ. Συγκεκριμένα, έγραψε: "Ήταν μια δύσκολη νύχτα για όλους μας. Μια νύχτα την οποία θα πρέπει να θυμόμαστε αν θέλουμε να μεγαλώσουμε σαν ομάδα. Απολογούμαστε ειλικρινά σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι στο χέρι μας να ανατρέψουμε την κατάσταση και να παλέψουμε για τους εναπομείναντες στόχους. Ενωμένοι σαν ένα, πιο δυνατοί από ποτέ".

Μακ: "Ό,τι έχουμε να το δώσουμε για τον ΠΑΟΚ"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ