ΠΑΟΚ

Μακ: "Να καθαρίσουμε την πρόκριση στην Τούμπα"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΠΑΟΚ / EUROPA LEAGUE / OLIMPIK DONETSK - PAOK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Μακ MOTIONTEAM

Την πεποίθησή του πως ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί με διαφορετικό πρόσωπο την επόμενη Πέμπτη (3/7) στην Τούμπα εναντίον της Ολίμπικ Ντονέτσκ, παίρνοντας την πρόκριση, εξέφρασε ο Ρόμπερτ Μακ. Τι ανέφερε ο σκόρερ του Κιέβου, Πέντρο Ενρίκε.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με την Ολίμπικ Ντόνετσκ στο Κίεβο και ο Ρόμπερτ Μακ εξέφρασε μετά το ματς τη σιγουριά του πως ο Δικέφαλος θα είναι καλύτερος στην Τούμπα, στη ρεβάνς. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σλοβάκος επιθετικός:

Για το ματς με την Ολιμπίκ:

«Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι από εμάς, αλλά έτσι είναι πάντα το πρώτο ματς. Προσπαθείς να βρεις τα πατήματα σου. Στην Τούμπα θα είμαστε τελείως διαφορετικοί και πιο έτοιμοι».

Για το αν είδε θετικά από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ:

«Πολλά θετικά από το σημερινό παιχνίδι δεν μπορούμε να βρούμε. Πετύχαμε το εκτός έδρας γκολ και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Στην Τούμπα πρέπει να παρουσιαστούμε διαφορετικοί και να καθαρίσουμε την πρόκριση».

Για τον επαναληπτικό:

«Πρέπει να δούμε το τι έγινε σήμερα. Να δουλέψουμε και να αναλύσουμε το σημερινό ματς. Πάντα το πρώτο ματς της σεζόν είναι δύσκολο, αλλά όπως είπα στην Τούμπα θα είμαστε καλύτεροι και θα περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Ο ΕΝΡΙΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ

Την αισιοδοξία του για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να εμφανιστεί καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι εξέφρασε ο Πέδρο Ενρίκε μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Κίεβο εναντίον της Ολιμπίκ Ντόνετσκ ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη γκολάρα με την οποία έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΠΑΟΚ / EUROPA LEAGUE / OLIMPIK DONETSK - PAOK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Ενρίκε MOTIONTEAM

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του Δικεφάλου για:

Tο σημερινό παιχνίδι:

«Είναι το πρώτο επίσημο ματς και είναι δύσκολο να βρούμε το ρυθμό μας και να παίξουμε όπως θέλουμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο και να έχουμε περισσότερα τρεξίματα. Καλό το 1-1, θα ήταν καλύτερη η νίκη, αλλά και αυτό είναι ένα καλό αποτέλεσμα».

To πανέμορφο γκολ που πέτυχε:

«Ήταν ένα δύσκολο γκολ, πέρασα τον πρώτο αντίπαλο, είδα ότι είχα χώρο και μετά έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Σούταρα χαμηλά, πέρασε η μπάλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα, επειδή είχε κλείσει τη γωνία, αλλά δεν έχει σημασία το γκολ, αλλά το αποτέλεσμα».

Τους πανηγυρισμούς του στην προετοιμασία και το γεγονός ότι ξεκινάει τη σεζόν με γκολ:

«Η προπόνηση είναι διαφορετική, είναι όλα πιο εύκολα θεωρητικά, αλλά επειδή οι ρυθμοί είναι πολύ ανεβασμένοι, πρέπει να βάλεις το στοιχείο της διασκέδασης μέσα, για αυτό και αυτοί οι πανηγυρισμοί. Σήμερα δύσκολη μέρα, κουραστικό παιχνίδι, κρατάω το γκολ και το αποτέλεσμα που μας δίνει το πλεονέκτημα».

Τη συνέχεια και την εικόνα που έχει από την ομάδα:

« Είμαι αισιόδοξος, έχουμε ποιότητα σαν ομάδα. Ήρθαν πολύ καλοί παίκτες, όπως είναι ο Μακ και ο Ρέι, που είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και τον χρειαζόμασταν πολύ ειδικά τώρα που λείπει ο Γλύκος. Βήμα-Βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουμε ότι έχουμε δυνατότητες να πάμε καλύτερα και είμαστε αισιόδοξοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ενρίκε έσωσε τον ΠΑΟΚ στο 1-1 με την Ολίμπικ
Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
Στανόγιεβιτς: “Αν ξεκινούσα τώρα το ματς, θα έκανα μια αλλαγή”
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ