ΠΑΟΚ

Μακ: "Να γιατί τρελάθηκε ο Σαββίδης"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ρόμπερτ Μακ ανέβασε μία φωτογραφία της φάσης του γκολ και εξήγησε γιατί τρελάθηκε ο Ιβάν Σαββίδης και οδηγήθηκε στην εισβολή στο γήπεδο. Τι έγραψαν Κουλούρης, Λημνιός, τι είπε ο Μιγκέλ Βίτορ στην "A Bola".

Ο Ρόμπερτ Μακ έκανε το δικό του σχόλιο για το ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Ανέβασε στο Instagram στιγμιότυπο από τη φάση του γκολ και έγραψε συγκεκριμένα:

"Κρίνεις την ενέργεια, αλλά αγνοείς τη συγγνώμη ή τον λόγο για τον οποίο τρελάθηκε ένας άνθρωπος. Δείτε τις εικόνες και πείτε μου, ποιος δείχνει το... οφσάιντ; Α) ο διαιτητής Β) ο επόπτης Γ) οι παίκτες της ΑΕΚ. Ο νικητής παίρνει τρεις βαθμούς. Από εμάς...".

Το κύμα συμπαράστασης στον Σαββίδη συνεχίζεται

Εξάλλου, ο Σλοβάκος, όπως και οι Ευθύμης Κουλούρης, Δημήτρης Λημνιός ανέβασαν μηνύματα στήριξης στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.



Εσύ ήσουν αυτός που μας έμαθες τι θα πει οικογένεια. Εσυ μπήκες μπροστά για εμάς σε όλα. Εσύ μας στήριξες σε κάθε δύσκολη στιγμή μας. Εσυ μας έμαθες τι θα πει δύναμη, μαχητικότητα. Εσυ μας χάρισες περηφάνεια και πολλά ακόμα που εμείς τα ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα. Τώρα είναι η σειρά μας να σου πούμε πως για μας δεν είσαι απλά, ο Ιβαν Σαββιδης, είσαι ο δικός μας Ιβαν, ο «πατέρας» μας, ο φίλος μας, ο ηγέτης μας! Είμαστε μαζί σου! #paok #savvidis @paok_fc

A post shared by Eythimis Koulouris (@koulou20) on



Βίτορ: "Εμεινα έκπληκτος που είδα τον Σαββίδη με όπλο"

Δηλώσεις με αφορμή την εισβολή Σαββίδη έκανε και ο Μιγκέλ Βίτορ στην "A Bola". Ο Πορτογάλος πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, τόνισε συγκεκριμένα:

"Εξεπλάγην όταν είδα τον Ιβάν Σαββίδη να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας. Δεν ήταν όμορφο θέαμα. Αυτή τη φορά, ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει το ματς. Θυμάμαι μια ακόμη φορά που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (σ.σ. τον ημιτελικό Κυπέλλου το 2016), αλλά τότε είχε μπει όταν ο διαιτητής είχε διακόψει ήδη το ματς.

Είναι ένας συναισθηματικός άνθρωπος που δεν χάνει ούτε ένα παιχνίδι εντός έδρας. Όταν κάναμε σημαντικές νίκες εναντίον ισχυρών αντιπάλων, έρχονταν στα αποδυτήρια για να μας συγχαρεί. Συνήθιζε μάλιστα τις παραμονές των αγώνων να μας φιλοξενεί στο ξενοδοχείο που έχει στην κατοχή του.

Είναι προσιτός άνθρωπος και μερικές φορές, αν και δεν μιλούσε καλά ελληνικά και δεν μιλά αγγλικά, μας μιλούσε πριν τα ματς, με τη βοήθεια του μεταφραστή. Είχε πάντα συνοδεία σωματοφυλάκων, αλλά ποτέ δεν τον είδα με όπλο. Ως εκ τούτου, όπως είπα, .εμεινα έκπληκτος όταν τον είδα με το όπλο στη θήκη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ