ΠΑΟΚ

Μακ: "Φέρτε με πίσω"

Μακ: "Φέρτε με πίσω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το γεμάτο νόημα ποστάρισμα του Ρόμπερτ Μακ στο instagram και η κρίσιμη επόμενη εβδομάδα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Ο Ρόμπερτ Μακ ολοκλήρωσε, μαζί με τους συμπαίκτες του στη Ζενίτ και τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, ένα πρώτο στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία και από χθες επέστρεψαν στην Αγία Πετρούπολη. Μεθαύριο Παρασκευή (30/6), όμως, θα αναχωρήσουν για ένα δεύτερο καμπ στην Αυστρία και οι πληροφορίες από τη Ρωσία λένε ότι ο Ιταλός τεχνικός θα αλλάξει κάπως τη σύνθεση της αποστολής.

Με βάση τα όσα λένε άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του Ρόμπερτ Μακ, ο 26χρονος Σλοβάκος που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ θα παραμείνει μέσα στις επιλογές του Μαντσίνι, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως, ότι παύει να υφίσταται θέμα για τον Δικέφαλο.

Οι κρίσιμες μέρες, σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος Μακ, είναι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, χωρίς όμως να διευκρινίζσουν το γιατί συμβαίνει αυτό. Δευτέρα ή Τρίτη θα φανεί αν όντως ο ΠΑΟΚ μπορεί να ποντάρει ότι θα φέρει τον Σλοβάκο πίσω στην Τούμπα.

Πάντως, ο ίδιος ο 26χρονος επιθετικός έκανε ανάρτηση στο instagram, ανεβάζοντας φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές του στη Σαντορίνη και συνοδεύοντάς την με το σχόλιο "φέρτε με πίσω" που είναι λογικό να ιντριγκάρει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Δείτε την ανάρτηση:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ