ΠΑΟΚ

Μακ: "Είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ"

Μακ: "Είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ"
Μακ INTIME SPORTS

Ο Ρόμπερτ Μακ τοποθετήθηκε για την ιστορική πρόκριση της Εθνικής Σλοβακίας στο EURO, την συχνή επαφή του με τα δίχτυα και το ενδεχόμενο να του γίνει αναπροσαρμογή συμβολαίου.

Ο Ρόμπερτ Μακ ζει το ονειρό του μετά την πρόκριση της Εθνικής Σλοβακίας στο EURO, όπως παραδέχθηκε με δηλώσεις του στο πλαίσιο της media day που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε ακόμη ότι απολαμβάνει να παίζει στην κορυφή της επίθεσης, αναφέρθηκε στο ζήτημα της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του, στα απαιτητικά ματς που ακολουθούν και στις διαφορές σε σχέση με την περσινή περίοδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόκριση της Σλοβακίας στο EURO: «Όπως και για όλους τους συμπατριώτες μου έτσι και για μένα αυτό που έζησα τις τελευταίες μέρες είναι ξεχωριστό. Είναι εκπληκτικό το συναίσθημα και σίγουρα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή το να γνωρίζει ότι θα παίζει σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση».

Για την σύγκριση ανάμεσα στο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ντόρτμουντ και σε αυτό που σημείωσε με την Εθνική Σλοβακίας μέσα στην Ουκρανία : «Κάθε γκολ που πετυχαίνει κάποιος είναι σημαντικό. Εκείνο το γκολ με την Εθνική ομάδα το χάρηκα ιδιαίτερα γιατί ήταν σημαντικό για τη χώρα μου. Απέναντι στην Ντόρτμουντ έδωσα χαρά στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και δημιούργησε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Κάθε γκολ για έναν επιθετικό είναι ξεχωριστό».

Για την θέση που αγωνίζεται φέτος: «Απολαμβάνω να παίζω στη θέση του φορ και μπορώ να πω ότι μου ταιριάζει απόλυτα. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι έχω πρόβλημα αν αγωνίζομαι αλλού. Όταν σκοράρεις όλα είναι πιο εύκολα για σένα. Άλλωστε η δουλειά ενός επιθετικού είναι να σκοράρει και να βοηθά την ομάδα του. Μέχρι στιγμής προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να σκοράρω και έτσι να βοηθώ την ομάδα μου. Σε κάποια ματς είσαι και σε άλλα δεν είσαι τυχερός. Δουλεύω σκληρά σε κάθε προπόνηση, προσπαθώ για το καλύτερο και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Για το αν θεωρεί ότι οι εμφανίσεις του θα φέρουν πρόταση από τον ΠΑΟΚ για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του:

«(Γελώντας) Παίρνω ήδη αρκετά χρήματα από τον ΠΑΟΚ. Αλλά για να το σοβαρέψω, έχω δυο χρόνια συμβόλαιο ακόμη για την ομάδα και σε αυτή τη φάση παίζω για τον ΠΑΟΚ. Κανείς δεν μπορεί να πει τι θα γίνει αύριο, μεθαύριο, τον χειμώνα ή την άνοιξη. Αυτή τη στιγμή παίζω στον ΠΑΟΚ και αυτό έχει σημασία. Είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ και στόχος μου είναι να κάνω τη δουλειά μου δηλαδή να τον βοηθώ να νικά και τίποτε παραπάνω».

Για τα συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν: «Πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Τουλάχιστον σε ότι αφορά εμένα, μου αρέσει να παίζω συνεχόμενους αγώνες και μάλιστα δύσκολους. Άλλες φορές κερδίζεις και άλλες όχι. Σημασία έχει η νοοτροπία που μπαίνεις στο παιχνίδι και εμείς προσπαθούμε σε κάθε ματς για τη νίκη. Επειδή είμαστε μια νέα ομάδα μπορεί να είναι δύσκολο το να παίζεις από Πέμπτη σε Κυριακή, αλλά αυτή είναι η καθημερινότητά μας και πρέπει να ζούμε με αυτή».

Για τις διαφορές σε σχέση με την περσινή σεζόν: «Πέρσι ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά από κάποια στιγμή το «χάσαμε» και δεν μπορώ να βρω το λόγο. Όλα δεν ήταν καλά. Φέτος, έχουμε αλλάξει το ρόστερ, ήρθαν 10-12 παίκτες. Έχουμε έναν νέο προπονητή και το σημαντικό είναι ότι υπάρχει ένας σπουδαίος άνθρωπος στη θέση του αθλητικού διευθυντή με πολλές εμπειρίες και παραστάσεις σε σπουδαίες ομάδες. Όλα άλλαξαν φέτος και το μόνο που μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα είναι ότι την επόμενη σεζόν θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί και ακόμη πιο αποτελεσματικοί. Πλέον σε αυτή τη σεζόν, πρέπει να κοιτάμε αγώνα με τον αγώνα ξεχωριστά. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας. Μέσα από τη δουλειά να βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και μετά να συνεχίζουμε. Έτσι δουλεύουμε από την αρχή και αυτό πρέπει να κάνουμε ως το τέλος».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ