ΠΑΟΚ

Μακ: "Δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός"

Μακ: "Δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός"
Μακ INTIME SPORTS

Ο Ρόμπερτ Μακ παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος του ΠΑΟΚ και στάθηκε στην εμφάνιση του Ρομπέρτο. "Εκκλησία η Τούμπα", είπε ο Αρετόπουλος.

Ο Ρόμπερτ Μακ παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός έφτασε σε μια δίκαια νίκη επί του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ανέφερε: " O Oλυμπιακός δίκαια νίκησε, ήταν καλύτερος. Eίχαμε τις ευκαιρίες για να κάνουμε το 1-1. Είναι δύσκολο να γυρίσεις ένα 0-2 απέναντι στον Ολυμπιακό".

Υπήρχαν ευκαιρίες για εμάς, ήταν και θέμα του Ρομπέρτο που δεν σκοράραμε. Είχαμε φάσεις αλλά έκανε καλές αποκρούσεις. Ελειψε και η τύχη για εμάς. Η κούραση ήταν ένας παράγοντας για εμάς αφού παίξαμε την Πέμπτη, όχι όμως και δικαιολογία".

Ροντρίγκες: "Κακό ξεκίνημα στον αγώνα..."

Την άποψη πως ο ΠΑΟΚ θα βελτιωθεί στο εξής εξέφρασε ο Γκάρι Ροντρίγκες. Συγκεκριμένα είπε: "Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι και δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά όσο στα προηγούμενα ματς. Δεχθήκαμε δύο γκολ, μετά είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε".

Για το αν ο Ολυμπιακός υπερέχει πολύ σε ποιότητα έναντι του ΠΑΟΚ: " Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Θεωρώ ότι εμείς δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά στο παιχνίδι. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς και να επικεντρωθούμε στους επόμενους αγώνες. Η ομάδα έχει ικανότητες, θα βελτιωθούμε".

Τζιόλης: "Ατυχοι και κουρασμένοι"

O Aλέξανδρος Τζιόλης παραδέχτηκε πως ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός απέναντι στους "ερυθρόλευκους" ενώ έκανε λόγο και για κούραση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. " Δεν ήμασταν καλοί. Ήταν μία κακή παρένθεση αυτό το παιχνίδι και μας βγήκε και η κούραση από το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ. Ημασταν και άτυχοι",είπε μεταξύ άλλων στην NOVA.

"Εκκλησία η Τούμπα"

Τέταρτος διαιτητής του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ήταν ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος. Ο τελευταίος δεν παράλειψε να σχολιάσει την ατμόσφαιρα που υπήρχε στην Τούμπα και την γενικότερη καλή συμπεριφορά των οπαδών των "ασπρόμαυρων". " Ηταν εκκλησία η Τούμπα", έλεγε καθώς έβγαινε από το γήπεδο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ