ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Μας έκλεψαν"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πλατανιά αναφέρθηκε στα συναισθήματα και τις σκέψεις του με φόντο και τον τελικό της 12ης Μαΐου.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, σε μια από τις πλέον μακροσκελείς συνεντεύξεις Τύπου αναφέρθηκε τόσο στο πρωτάθλημα του τελείωσε, μιλώντας για έναν ΠΑΟΚ πρωταθλητή, όσο και για το κύπελλο, που η έκβασή του δεν μπορεί να επηρεάσει την συνολική εικόνα της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το τι έχει στο μυαλό του μετά από όλα όσα έγιναν με την ολοκλήρωση του αγώνα:
«Με είδατε να χαμογελάω για να καλύψω τη στεναχώρια μου. Υπάρχει μια τεράστια λύπη σε μένα και σε όσους αγαπάνε τον ΠΑΟΚ. Από τη μια υπάρχει ικανοποίηση διότι ήμασταν οι πρωταθλητές στο γήπεδο, είχαμε την καλύτερη διαφορά τερμάτων, έχοντας παίξει πολλά παιχνίδια χωρίς κόσμο, έχοντας κερδίσει όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας, έχοντας παίξει καλό ποδόσφαιρο. Ολα αυτά μας ικανοποιούν, αλλά στη ψυχή μας υπάρχει μια τεράστια λύπη».

Για την διαχείριση των συναισθημάτων ενόψει του τελικού:
«Θα το διαχειριστούμε όπως μέχρι τώρα. Θα δουλέψουμε, δίνοντας τα πάντα σε κάθε προπόνηση για να κάνουμε το ίδιο και σε κάθε παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε με στόχο να κερδίζουμε. Στο ποδόσφαιρο γίνονται λάθη. Λάθη παικτών, προπονητών, διαιτητών. Μπορεί να χάσεις ένα παιχνίδι ή μια πρόκριση όπως έγινε πριν από λίγες ημέρες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ομως το να σε κλέβουν με στρατηγική και να βγαίνουν αποφάσεις δικαστών που ελπίζαμε ότι θα έχουν σωστή κρίση και να έχουμε ποινές για φέτος και για την επόμενη χρονιά, είναι δύσκολο. Παίξαμε παιχνίδια τα οποία προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και στο τέλος τιμωρηθήκαμε για ένα ρολό χαρτί και για έναν αγώνα που τον κερδίσαμε».

Για το αν τον φοβίζει κάτι ενόψει τελικού:
«Ο τελικός είναι μια άλλη ιστορία… Θα πρέπει να είμαστε σωστοί. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και ο τελικός θα είναι δύσκολος. Ο,τι καταφέραμε στο γήπεδο, στο πρωτάθλημα, τελείωσε σήμερα. Το κύπελλο είναι άλλη διοργάνωση. Από τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον τελικό. θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε για τη νίκη».

Για τα συναισθήματά του για την ατάκα «βαθμολογία Λουτσέσκου»:
«Δεν έχω επιτεθεί ποτέ σε κάποιον προσωπικά. Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν σε μια μεγάλη ντροπή. Αισθάνονται ένοχοι και γι’ αυτό πολεμούν αυτό που έχουμε πετύχει. Εμείς δε κλέψαμε από κανέναν, εκείνοι έκλεψαν από εμάς. Δεν επιτέθηκα σε κανέναν, εκείνοι επιτέθηκαν σε εμένα».

Για το αν θεωρεί την ομάδα πετυχημένη ή θα περιμένει για να το πει τον τελικό του κυπέλλου:
«Δεν μπορεί ένα παιχνίδι θα παίξει τόσο μεγάλο ρόλο σε μια σεζόν. Η δουλειά μας ήταν φανταστική και στο γήπεδο είμαστε πρωταθλητές. Ο τελικός είναι διαφορετική διοργάνωση. Κάποιοι προσπαθούν να βάλουν μεγαλύτερη πίεση σε εμάς. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε το πως δουλεύουμε και πρέπει να σκεφτούμε το τρόπο με τον οποίο θα κερδίσουμε».

Για τον ορισμό του Κομίνη σε αγώνα πρωταθλήματος:

«Ειλικρινά, ας μη κρυβόμαστε… Ήρθαν να κλέψουν και κλέψανε, και αυτό ήταν η επιβεβαίωση. Μου είπαν για έναν διαιτητή που υπέπεσε σε λάθος υπέρ μας πως δεν υπάρχει στους πίνακες και τώρα έγινε αυτό...».

Για τον διαιτητή του τελικού:
«Δεν με απασχολεί…».

Για τη νέα χρονιά και για το αν θα είναι στον ΠΑΟΚ:

«Στο ποδόσφαιρο είναι λάθος να πεις ότι θα κάνω αυτό και εκείνο… Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή το μόνο που με νοιάζει είναι ότι έχουμε ένα ματς μπροστά μας και σκεφτόμαστε μόνο αυτό».

Για το αν πιθανή πρωτιά του Πρίγιοβιτς στη μάχη των σκόρερ θα του δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση:

«Φυσικό είναι να θέλει αυτό το προσωπικό τίτλο, αλλά είναι ένας παίκτης που πάντα παίζει με κίνητρο».

Για τον Μιχόγεβιτς:
«Πιστεύω οτι έχει ποιότητα, όμως παίζει σε μια θέση που υπάρχουν παίκτες μπροστά του».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ