ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Τεράστιο σκάνδαλο όταν κόβεται ένα τέτοιο καθαρό πέναλτι"

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" αναφέρθηκε στη διαιτησία και στα ντέρμπι που ακολουθούν. Τι είπε για τον Πασχαλάκη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΟΦΗ ( νίκη με 1-3), αναφέρθηκε στη διαιτησία, αφήνοντας και πάλι τις αιχμές του για τη φάση με τον Λέο Ζαμπά στο τρίτο λεπτό, ενώ ρωτήθηκε και για τα ντέρμπι που ακολουθούν. Ο Ρουμάνος έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του μετά το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του από τον Παπαστεριανό. Παράλληλα, θεώρησε λάθος την αντίδραση του Πασχαλάκη μετά το γκολ του Μάτος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Για όσα έγιναν στο παιχνίδι: "Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα. Κυριαρχήσαμε, κερδίσαμε ένα πέναλτι το οποίο ήταν εμφανές από το ΟΑΚΑ ακόμη, αλλά ο διαιτητής δεν ήθελε να το δώσει. Ξανά ένα παιχνίδι, όπου τιμωρούμαστε από σημαντικές αποφάσεις. Συνεχίσαμε να παίζουμε από εκεί και πέρα. Ήταν άλλο το παιχνίδι μετά το 1-0, προσπαθούσαμε να σκοράρουμε κι ασκούσαμε πίεση. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι μετά το γκολ, υπήρχε νευρικότητα, δεν είχαμε ισορροπία για 15 λεπτά, αλλά μετά ισορροπήσαμε. Μετά το γκολ της ισοφάρισης, νομίζω ότι κυριαρχήσαμε απόλυτα".

Για την εσωτερική αλλαγή Μπίσεσβαρ και Καντουρί: "Ο Μπίσεσβαρ ήταν πολύ καλός σήμερα και στον άξονα και πιο έξω. Ήταν η στιγμή εκείνη, όπου ρόλαρε η ομάδα και μπορέσαμε να σκοράρουμε. Ήταν σημαντικό να μην χάσουμε την ηρεμία μας και το μυαλό μας. Όταν επανήλθαμε στο παιχνίδι, μπορέσαμε και να βρούμε τα γκολ".

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν: "Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Και το σημερινό κι αυτό με τον Πανιώνιο και όλα. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι απόλυτα σε κάθε ματς για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για τους διαιτητές που σφυρίζουν τον ΠΑΟΚ: "Είναι πραγματικά δύσκολο για εμάς. Μας κλέβουν, μας επιτίθενται και δεν είναι σωστό όλο αυτό που συμβαίνει".

Για την αντίδραση των παικτών του μετά το 1-0: "Κάναμε λάθη, αλλά κάναμε και κάποιες σωστές επιλογές. Είναι περισσότερα τα θετικά, από τα λάθη, τα οποία συμβαίνουν. Δείξαμε πολύ σωστή αντίδραση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Κάποια παιχνίδια θα είναι έτσι, δεν μπορείς πάντα να σκοράρεις πολλά γκολ. Το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να μάθουμε να αντιδράμε, όταν κάνουμε κάποια λάθη. Μιλάμε για μία ομάδα που έχει κερδίσει τόσα παιχνίδια. Έχουμε αυτοπεποίθηση, επειδή προερχόμαστε από καλά αποτελέσματα. Δεν πρέπει να μιλάμε για λάθη, λάθη κάνουν όλες οι ομάδες ακόμη και κορυφαίου επιπέδου".

Για τις διαιτητικές αποφάσεις: "Υπάρχει ένα τεράστιο σκάνδαλο, όταν κόβεται ένα τέτοιο καθαρό πέναλτι υπέρ μας. Όλοι είδαν ότι ο τερματοφύλακας, χτύπησε τον επιθετικό μας. Δεν ξέρω αν αυτά που συμβαίνουν έρχονται από κάποια πίεση ή από κάτι άλλο. Μας δημιουργούν πρόβλημα πάντως. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και κάνουμε αυτό που πρέπει".

Για την αντίδραση του Πασχαλάκη: "Ήταν λάθος το γεγονός ότι γύρισε κι έδειξε τη χαρά του έτσι στους φιλάθλους. Πρέπει να εστιάσει στο γήπεδο, αυτή είναι η δουλειά του. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι το έκανε με άσχημο τρόπο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ