ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Σωστή στιγμή να φεύγεις πριν πληγώσεις και πληγωθείς"

Λουτσέσκου: "Σωστή στιγμή να φεύγεις πριν πληγώσεις και πληγωθείς"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με επίσημη δήλωση του είπε αντίο στον ΠΑΟΚ κάνοντας λόγο για τα καλύτερα χρόνια της ζωής του αλλά τονίζοντας πως ήταν η σωστή στιγμή να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο.

Λίγο μετά τις δώδεκα το βράδυ ο πρώην, πλέον, τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μέσω δήλωσης του την ιστοσελίδα της ομάδας αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ στον οποίο πέρασε όπως έγραψε τα καλύτερα χρόνια της ζωής του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος δεν έφυγε για τα λεφτά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ευχαρίστησε προσωπικά τον Ιβάν Σαββίδη και τον Μάκη Γκαγκάτση και τη Μαρία Γκοντσάρεβα ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα φόντα για να συνεχίσει να κατακτά τρόπαια.

Η δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου στη σελίδα του ΠΑΟΚ ήταν η εξής:

"Έρχονται στιγμές στη ζωή που καλείσαι να πάρεις δύσκολες και σκληρές αποφάσεις. Η αποχώρησή μου από τονΠΑΟΚείναι μία από αυτές. Όταν είσαι συναισθηματικός δεν βρίσκεται ποτέ το σωστό timing, αλλά μέσα σου ξέρεις ποια είναι η σωστή στιγμή ν’ ακολουθήσεις διαφορετικό μονοπάτι πριν καταλήξεις να πληγώνεις και να πληγώνεσαι. Δυστυχώς για εμάς, αυτή είναι η στιγμή να πούμε αντίο.

Στον ΠΑΟΚ πέρασα τα δύο καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Μαζί δώσαμε και πάλι χαρά σε πολύ κόσμο. Μαζί αποδείξαμε ότι έχουμε το σθένος, τόσο ως άνθρωποι όσο κι ως ομάδα, να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που μας παρουσιάστηκαν. Μαζί νικήσαμε τους αντιπάλους μας και όλες τις τεχνικές που προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν εναντίον μας.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τον κ.Ιβάν Σαββίδηκαι την οικογένειά του για την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ, τον κ.Μάκη Γκαγκάτση, την κα.Μαρία Γκοντσάρεβακαι όλη τη διοίκηση για τη συνεργασία τους, όλους τους ανθρώπους που καθημερινά και σκληρά εργάζονταν δίπλα μου στο προπονητικό κέντρο για την αφοσίωσή τους.

Θέλω να ευχαριστήσω φυσικά τους φανταστικούς ποδοσφαιριστές μου και τέλος κάθε ένα φίλαθλο του ΠΑΟΚ ξεχωριστά για την τεράστια υποστήριξη, την αφοσίωση και την πίστη τους στην ομάδα ακόμα και εν μέσω δύσκολων καταστάσεων.

Φεύγω με τη βεβαιότητα ότι ο ΠΑΟΚ έχει την νοοτροπία, τη δύναμη και την ποιότητα να συνεχίσει να κερδίζει τρόπαια γιατί το αξίζει. Λέω αντίο κι εκφράζω τον απεριόριστο σεβασμό μου σε ένα μεγάλο σύλλογο και τους υπέροχους φιλάθλους του. Με τιμή, Ραζβάν Λουτσέσκου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ