ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου στο Sport24.gr: "Μεγάλο βήμα, αλλά όχι ακόμα πρωταθλητές"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Λίγο πριν "πετάξει" για το Βουκουρέστι, μία μέρα μετά το 3-1 σε βάρος του Ολυμπιακού, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τοποθετήθηκε στο Sport24.gr για τον τίτλο που θέλει να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ ύστερα από 35 χρόνια.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πιθανότατα θα γίνει ο προπονητής που θα πάρει με τον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα 35 χρόνια μετά. Ο Ρουμάνος τεχνικός με 18 νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας ξεκινήσει τη Super League με -2, καθοδηγεί τον Δικέφαλο με ασφάλεια προς τον τίτλο.

Το βράδυ της Κυριακής (11/2) έγινε το μεγάλο βήμα. Η ομάδα του επικράτησε με 3-1 του Ολυμπιακού στην Τούμπα, ξέφυγε στο +9 από τους "ερυθρόλευκους" (54 - 45) που είναι δεύτεροι και δέκα αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος είναι το Νο1 φαβορί για να σηκώσει το τρόπαιο.

Μία μέρα μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού, στις 12.00 τη Δευτέρα (11/2) ο 49χρονος προπονητής βρέθηκε στο Makedonia Palace, όπου φιλοξενήθηκαν οι προσκεκλημένοι του. Λίγο αργότερα, αναχώρησε για το αεροδρόμιο "Μακεδονία", καθώς θα "πετούσε" για την πατρίδα του με προορισμό το Βουκουρέστι.

Λουτσέσκου στο Sport24.gr: "Μεγάλο βήμα, αλλά όχι ακόμα πρωταθλητές"

Το Sport24.gr εντόπισε τον Λουτσέσκου και παρότι δεν θέλησε να απαντήσεις στις ερωτήσεις που του θέσαμε, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι η ομάδα του είναι μια... ανάσα πλέον από το πρωτάθλημα, φρόντισε να χαμηλώσει τους τόνους και να κρατήσει τη μπάλα χαμηλά.

Στη δήλωσή του ο Ρουμάνος ανέφερε: " Όχι, δεν είμαστε πρωταθλητές. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα γι' αυτό, αλλά μας μένουν δέκα αγώνες, στους οποίους πρέπει να παίξουμε με απόλυτη αποφασιστικότητα". Ακολούθως, ο Λουτσέσκου με την οικογένειά του πέρασαν την πύλη από την οποία θα αναχωρούσαν για το Βουκουρέστι.

Νωρίτερα, στους χώρους του αεροδρομίου, μικροί και μεγάλοι τον σταματούσαν για μια αναμνηστική φωτογραφία. Η Κυριακή (10/2), άλλωστε, ήταν μια ιστορική μέρα για τον ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει την απόλυτη αναγνώριση στην πόλη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ιβάν Σαββίδης: "Τίποτα να μη μας παρασύρει μακριά από το όνειρο!"
Τα παρασκήνια του "τελικού": Μια μέρα στην πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκη
Το Sport24.gr στο πάρτι των ξένων παικτών του ΠΑΟΚ: "We are the champions" (VIDEOS)
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ