ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Σημαντικό να κερδίζεις όταν δεν παίζεις καλά"

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του Πλατανιά ενώ απέφυγε να μιλήσει για τις μεταγραφές και έκανε μια σύνοψη του πρώτου γύρου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ήταν ικανοποιημένος από την συνολική εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά μόνο από τη νίκη, που έδωσε στην ομάδα του τρεις βαθμούς. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων”:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση σε σχέση με τα δυο τελευταία:
“Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Κάθε ένα έχει διαφορετικά στοιχεία. Μπορεί να μην είχαμε την καλύτερη δυνατή συγκέντρωση, ίσως και λόγω των δυο διαδοχικών νικών και το γεγονός πως αγωνιστήκαμε με τον τελευταίο στη βαθμολογία. Από το 30' μπήκαμε στο παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε, σκοράραμε και είχαμε ευκαιρίες για ένα ακόμα γκολ. Το πιο σημαντικό είναι πως κερδίσαμε χωρίς να έχουμε την απόδοση των δυο τελευταίων αγώνων. Και είναι σημαντικό να κερδίζεις όταν δεν παίζεις καλά”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ πήρε λιγότερα από αυτά που θα μπορούσε τον πρώτο γύρο:
“Παίξαμε οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια και επτά εντός, και τα δυο ντέρμπι ήταν εκτός έδρας. Κάτι μας έλειψε σε αυτόν τον γύρο, αλλά και οι άλλες ομάδες θα πουν το ίδιο. Αυτό που μένει είναι ότι κοντρολάραμε τα παιχνίδια, αλλά εκτός έδρας δεν είχαμε καταφέρει να “τελειώσουμε” τα παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος σήμερα διότι μετά το γκολ, το παλέψαμε ακόμα περισσότερο και τελικά πήραμε τη νίκη”.

Για τις μεταγραφές, ειδικά από τη στιγμή που Σαμπράνο και Λέοβατς δεν θα συνεχίσουν:
“Υπάρχουν μια – δυο θέσεις που ξέρετε και εσείς πως πρέπει να ενισχυθούμε. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι την Τρίτη, που θα είναι παρόμοιου στυλ”.

Για την επιλογή του Κάνιας δίπλα στον Μαουρίσιο:
“Ο Κάνιας ήρθε μετά από καιρό στην ενδεκάδα, έπαιξε καλά και ήθελα να του δώσω και άλλο παιχνίδι. Στον δεύτερο γύρο θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες. Ο Τσίμιροτ, όταν μπήκε μας έδωσε ισορροπία”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ